Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Tricot Slen - Silver Blue - Organic Met DVD

Tricot Slen - Silver Blue - Organic Met DVD

0 klantervaringen - uw review toevoegen
64,95
Baby-Draagdoek .
Rekbaar Biologisch katoen
560 cm.
Multifuncionele babydraagdoek van organisch katoen. merk: babylonia.
4-8 dagen levertijd
DeBabykraam Bio en Logisch .. toch?.
 • WIJ ZIJN ER VOOR U!
  We doen 100% ons uiterste best!! CONTACT: Vanuit Nederland : 0031 495711213 Vanuit Belgie : 0032/11757722
 • ZO SNEL MOGELIJKE VERZENDING
  Bestelt u vóór 16:00, dan is uw pakketje in 98% van de gevallen de volgende dag in huis
 • NIET GOED? GELD TERUG
  Ruilen of retourneren kan zonder reden binnen 30 dagen. Lees wel even hoe...
 • VEILIG EN GEMAKKELIJK BETALEN
  Vele betaalmogelijkheden. Allen uiterst veilig. Ook betalen in termijnen nu mogelijk!
Beschrijving

Over de Tricot-slen:
Download handleiding (NL)

  De tricot-slen is een lange gewoven wikkeldoek van 100% organisch stretch katoen waarmee je je baby op 6 verschillende manieren kan dragen - zowel liggend als rechtop! Rug en hoofdje van de baby worden perfect ondersteund. Optimaal draagcomfort: perfecte gewichtsverdeling over bovenlichaam en heupen.

Perfecte doek voor beginnende dragers! Past zowel papa als mama! 

_____________________________________________________________
Over draagdoeken algemeen:

• BABY’S HEBBEN HUIDHONGER
Na negen maanden van warmte, relatieve duisternis, veel beweging en constant contact met de moeder, vormt de geboorte een grote overgang en hebben baby’s behoefte - en recht - aan veel en intiem contact met de ouder.
Baby’s die dicht op de buik gedragen worden, genieten zichtbaar van het directe lichamelijke contact. Het koesterende lijf-op-lijf contact vervult een eerste en diepe behoefte van de baby en biedt het een ideale positie om de wereld te ontdekken.
• VEILIG EN GEBORGEN GEVOEL
In een draagdoek voelt een baby zich veilig en geborgen. Hij voelt de lichaamswarmte en hoort de stem en de hartslag van zijn moeder.
Hij herkent haar geur en bevindt zich in voortdurend oog- en huidcontact met haar. Het dragen van je baby in een draagdoek levert ontegensprekelijk alleen maar voordelen op.
• BABY’S HUILEN VEEL MINDER ...
Onderzoek toont onmiskenbaar aan dat baby’s die dagelijks gedragen worden veel minder huilen.
In een draagdoek wordt de baby niet gedwongen om passief en wachtend de dag door te brengen, maar neemt hij op een natuurlijke manier deel aan de dagelijkse activiteiten van de vader of moeder. Uw baby krijgt zo heel wat te zien en te horen, wat zijn psycho-sociale ontwikkeling ten goede komt. Wordt het hem even teveel dan sluit hij zijn oogjes en valt in slaap tegen de borst van zijn drager. Hoe kan het beter?
• STIMULEERT EEN EVENWICHTIGE ONTWIKKELING
De massa prikkels die een baby op korte tijd te verwerken krijgt boezemen hem, zo vlak bij zijn moeder, geen angst in, in tegenstelling tot wanneer hij alleen in een stille wieg zou liggen. Dit gevoel van veiligheid leidt tot de ontwikkeling van een positief zelfbeeld en vormt later de basis voor een zelfbewuste en zelfverzekerde persoonlijkheid. In tegenstelling tot wat vroeger werd aangenomen, is het nu wel duidelijk dat het veel dragen van je baby niet leidt tot verwennerij en afhankelijkheid maar dat wel het tegendeel wordt bereikt.
• EN DE VADERS .....
In de loop van de eerste maanden is het voor de jonge vader vaak niet gemakkelijk om een goede, hechte band met de baby op te bouwen.
Met een draagdoek kan hij al heel vroeg dingen ondernemen met het kindje veilig op zijn buik en zal de hechting veel beter verlopen.
• VEILIG EN COMFORTABEL DRAGEN
Met draagdoeken van Babylonia kun je een baby zowel liggend als rechtopzittend dragen.
Dit is uniek!
De eerste maanden ligt je baby lekker tegen je aan in de natuurlijke ‘komma’-houding.
De rug, nek en het hoofdje van de baby worden niet belast, maar optimaal ondersteund.
Vanaf ongeveer drie maanden, mag de baby rechtop zittend gedragen worden. Hij zit dan op een breed steunvlak, de beentjes gespreid en met een bolle rug. Dit is een ideale uitgangspositie voor de ontwikkeling van een gezond heupgewricht. Je baby hangt niet, maar zit ontspannen tegen je aan.
• ERGONOMISCH VERANTWOORD
Ergonomen zijn het er over eens dat een baby niet in een harnas gedwongen mag worden. Draagharnasjes waar een baby verticaal in hangt zijn niet goed voor de rug van de baby, omdat het hoofdje nog een te zware last vormt voor de ruggenwervels.
In een draagdoek wordt de rug van een baby absoluut niet belast: de baby hoeft niet zichzelf te dragen maar zit zonder rugbelasting tegen de ouder aan.
Ook voor de ouder is een draagdoek ongetwijfeld het fijnste draagsysteem. De brede katoenen banden die over het hele schoudervlak van beide schouders lopen, verdelen het gewicht van de baby volledig over het bovenlichaam. Nek en rug worden niet of nauwelijks belast. Er zijn geen gespen of knopen, nergens knelling of spanning.

WIJ DENKEN DAT U NU OVERTUIGD BENT.