Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Vul in en Klik op INLOGGEN
Ik wil graag Klant worden
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Biobim

Filters
Geen producten gevonden...
Biobim

Wist je dat Joannusmolen meer dan 100 heerlijke biologische en fairtrade producten in de winkel heeft liggen? Al onze producten worden met passie en zorg gemaakt, zijn gegarandeerd biologisch, puur van smaak en van topkwaliteit.Meer informatie over onze producten.

 
 Biobim is sinds 1982 hét biologische alternatief voor bewuste ouders 
Biobim richt zich al sinds 1982 puur op biologische baby- & kindervoeding. Sinds de oprichting van ons familiebedrijf maken we uitsluitend gebruik van de beste biologische en biologisch-dynamische gewassen. We bieden een breed assortiment biologische baby- & kindervoeding voor ouders die hun kindje een zo natuurlijk mogelijke voeding willen geven; verantwoorde voeding die zo min mogelijk is bewerkt.
Bij ons staan zorg voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid voorop. Alle producten zijn voorzien van het EU-bio logo, dat aangeeft dat ze aan de Europese wettelijk gestelde normen voor biologische voeding voldoen.
Onze jarenlange expertise, liefde voor kinderen en respect voor de natuur hebben van Biobim een geliefd merk gemaakt.

Het beste voor je kindje & de natuur 
Als het om voeding voor je kleintje gaat, is alleen het beste goed genoeg. Bij Biobim maken we 100% natuurlijke producten die optimaal zijn voor de gezondheid van je kindje. Onze jarenlange expertise garandeert dat je met Biobim de juiste keuze maakt. Biobim stemt alle producten met liefde en zorg af op de verschillende groei- en ontwikkelingsfases van je kindje en maakt uitsluitend gebruik van pure biologische ingrediënten. Dat is niet alleen het beste voor je kindje, maar ook voor de wereld om ons heen.

Waarom kiezen wij voor biologisch? 
De spijsvertering van jonge kindjes is gevoelig voor schadelijke stoffen, zoals residuen van chemisch-synthetische bestrijdingsmiddelen in gewassen. Om zeker te weten dat een kind alleen natuurlijke voedingsstoffen binnen krijgt, is het verstandig om biologische voeding te geven. Bij gecontroleerde biologische landbouw wordt geen gebruik gemaakt van pesticiden en kunstmest, zodat de smaak en voedingsstoffen van de gewassen op natuurlijke wijze bewaard blijven.

Bovendien zorgt de biologische manier van landbouw bedrijven ervoor dat er geen schadelijke stoffen in de bodem en het grondwater terecht komen. Hierdoor wordt milieuvervuiling voorkomen. Ook worden soms vervelende, maar voor het ecosysteem nuttige insecten behouden voor het dierenrijk, hetgeen een duurzame ontwikkeling van het milieu ten goede komt. Onze koeien krijgen alleen gras en voer van biologische oorsprong en kunnen vaak buiten rondlopen in de wei, zodat onnodig dierenleed wordt voorkomen.

Daarom kiezen wij voor biologisch; op de lange termijn het beste voor mens, dier, natuur en milieu.

Biobim is onder andere verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels, reformzaken, drogisterijen en onze Biobim Shop.

Ga voor meer informatie naar www.biobim.com.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »