Dushi

Lees meer
In de aanbieding
Dushi Houten loopfiets scooter jongen
In de aanbieding
Dushi Muziek mobiel blauw
In de aanbieding
Dushi Wijze rabbit Roze 35cm
In de aanbieding
Dushi Stoffen Stapel pyramide
In de aanbieding
Dushi Houten loopfiets scooter meisje
In de aanbieding
Dushi Multi-knuffel blauw
Producten loading...
Toon volgende 24 producten
Dushi

CATALOGUS 2015
De Dushi-vriendjes uit de collectie van ‘Flo en zo’ vormen het hart van de Dushi-collectie. Maak kennis met Dunk, Rabbit, Flo en Chick. Vier vriendjes met elk een eigen karakter. Kleurrijke figuren die je prikkelen, inspireren, leren en uitdagen. Door het hele Dushi-assortiment zie je de lijn van ‘Flo en zo’ terug. Met hand geborduurde afwerking. Zo mooi vind je ze nergens.

Dunk is een eendje. Hij waggelt en is onhandig. Maar niemand vindt dat erg. Want Dunk doet alles op zijn eigen, unieke manier. Daar wordt ie gelukkig van.

Rabbit is een slimme kikker. Na elke zin brult hij ‘rabbit’. Zo komt hij ook aan zijn naam. Rabbit houdt van leren. Hij is zelfverzekerd en gaat er gewoon voor.

Chick is een lief kippetje. Ze zorgt graag voor anderen. Voor een warm nestje, wat lekkers of advies kun je altijd bij lieve Chick terecht. Wil je een dikke knuffel van Chick?

Flo is een vrolijke dolfijn. Ze geniet van elke dag. In het water vindt ze het heerlijk. Flo drijft gewoon met de stroom mee. Problemen kent ze niet, voor alles is een oplossing. En weet je, het leven is daardoor heerlijk en gemakkelijk.

Dushi kiest altijd voor kwaliteit. Al onze knuffels zijn dan ook getest en veilig. Voor de allerkleinsten. Maar ook voor een dreumes, peuter of kleuter. Voor alle leeftijden vind je in ons assortiment mooie en geschikte ‘Flo en zo’ producten.