Win Green

Filters
Win Green
Stoffen Speelhuis - Piraten Hut
Stoffen speeltent/speelhuis - Piraten Hut - Groot of Klein
239,00
Win Green
Stoffen Speelhuis - Ridder Kasteel
Stoffen speeltent/speelhuis - Ridder Kasteel - Groot of Klein
239,00
Win Green
Stoffen Speelhuis - Prinsessen Kasteel
Stoffen speeltent/speelhuis - Prinsessen Kasteel - Groot of Klein
239,00
Win Green

Made in Fair Trade, eerlijke handel

The Win Green Philosophy:

"At Win Green, we believe that children should be encouraged from an early age to explore their imaginations through play, allowing them to use their own creativity to develop their playing and learning skills"

Wingreen speeltenten zijn gemaakt van extreem duurzaam hand geweven en hand geverfd 100% katoen en komen in een sublieme reeks van kleuren en designs. Elk speelhuis is schitterend gemaakt door bijzonder getalenteerde medewerkers in India. Normaliter duurt het 15 naai-uren om ieder speelhuis te maken en het is dit oog voor detail dat Win Green producten zo speciaal maakt. De laatste 11 jaar helpt de productie van Win Green speeltenten lokale vrouwen meer macht te geven en financieel onafhankelijker te worden zodat zij hun families beter kunnen ondersteunen. Het is hun expertise en enthousiasme die bijgedragen hebben aan het succes van Win Green.Wij hopen oprecht dat uw kinderen plezier beleven met het spelen met hun Wingreen speelhuis.

Hoe wordt het gemaakt?

De relatie met de leveranciers gaat terug naar 2001. Toen Win Green werd opgezet, werd een niet gepland contact met de eerste leverancier gelegd op een stoffen markt in India en ze hebben sinds die tijd samengewerkt. Iedere cupcake, tractor en elfje is individueel met de hand gesneden. Dit handwerk resulteert in kleine charmante onregelmatigheden. Die moeten niet gezien worden als fout. Elk en ieder product is helemaal uniek!
 
De fabrieken in India worden regelmatig bezocht om aan nieuwe designs en producten te werken en bij te praten met het team. Wingreen’s partners in India hebben een uitstekend begrip ontwikkeld over hoe zij willen dat hun producten eruit zien. Iedere keer slagen ze er weer in Win Green te verbazen met nieuwe designs en hun bekendheid met Win Green’s stijl combinaties en hoe zij willen dat hun producten eruit zien. Dat merken ze het best als ze beginnen te zien hoe hun ideeën werkelijkheid worden.
 
De fabrieken waar de producten gemaakt worden hebben meer dan 250 lokale vrouwen in dienst die zijn opgeleid in stikken, verpakken en borduurwerk. Dit initiatief, wat wordt ondersteund door de overheid (District Rural Development Agency), is alleen bedoeld als werk voor vrouwen. Het is een echte metamorfose als je ziet welke veranderingen de sociale en economisch achtergestelde vrouwen hebben doorgemaakt die nu financieel onafhankelijker zijn.