Dat steeds meer consumenten voor Ergobaby kiezen, vinden wij bij DeBabykraam een hele eer én een terechte keuze natuurlijk. Want van het materiaal tot de afwerking, wij staan achter onze Ergobaby-producten. Dus, om de consument te bedanken voor dat vertrouwen én om ons geloof in de kwaliteit van Ergobaby-producten te tonen, wordt vanaf nu elke draagzak van Ergobaby met de ErgoPromise Garantie geleverd.

De ErgoPromise Garantie dekt alle babydraagzakken (inclusief draagdoeken), die in 2017 en later worden gefabriceerd en ze biedt een beperkte garantie van tien jaar, vanaf het moment van de eerste aankoop, tegen productiefouten in materiaal en afwerking. BABYmatters  - onze leverancier - zal naar eigen oordeel een vervangend onderdeel of nieuw product verschaffen voor iedere productiefout van deze producten.

De ErgoPromise Garantie dekt geen schade als gevolg van normaal gebruik of slijtage, ongelukken (inclusief kwijtgeraakte/gestolen producten), onjuiste verzorging of reiniging, ondoelmatig gebruik, verkeerd gebruik of nalatigheid, of de natuurlijke afbraak van kleuren en materialen als gevolg van ouderdom en langdurig gebruik. Alleen originele en onveranderde items en afwerkingen worden gedekt.

Producten die in aanmerking komen voor deze garantie worden alleen gedekt voor de originele eigenaar. Degene dus, dus bij ons de draagzak gekocht heeft. En het moet ter evaluatie samen met een aankoopbewijs naar DeBabykraam worden gestuurd.