Online Marketeer of stagiare

Het is geweldig leuk om een mooie webshop online te hebben, maar daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat mensen hun weg ernaartoe weten te vinden. Daarvoor zoeken we een Online Marketing specialist.

En daar komt heel wat bij kijken ..… De webshop en de social media kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn) moeten beheerd en levedig gehouden worden. Zij zorgen voor de juiste beeldvorming van onze winkel en webshop bij de klanten;.
Door middel van een consequente huisstijl, mooie sfeerbeelden en de juiste tone of voice te gebruiken in alle (online) communicatie, blogs, en nieuwsbrieven willen we de klant laten zien wie we zijn en waar DeBabykraam voor staat.
Daarnaast wordt er hard gewerkt aan de zichtbaarheid van DeBabykraam in de online zoekmachines. Zowel organisch, op het gebied van techniek, linkstrategie en website content (SEO) als via betaalde advertentiecampagnes (SEA) zoals adwords en google shopping. 

Jij bent .... 

  • Enthousiast en creatief
  • Regelmatig beschikbaar
  • Hebt een passie voor online marketing
  • Commercieel & communicatief sterk
  • Goed in de Nederlandse taal in woord en geschrift. 
  • Een Vlaams accentje is prima!


Dus … zit je nog op school of kom je net van school en ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame functie binnen een klein familie bedrijf, of ben je toe aan de volgende stap in je marketingloopbaan?


Stuur dan je motivatie en CV naar: [email protected]


-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor de vakantiemaanden Juli en Augustus (en misschien daarna ook nog wel!) zoeken wij iemand die ons wil helpen zodat wij zelf een heel klein beetje ontlast worden.

Je helpt klanten in de winkel. Houdt de winkel netjes, helpt met het inpakken van de (webshop)pakketjes en doet eventueel wat op internet als je daar affiniteit mee hebt.

We denken aan enkele uurtjes per dag, of evt. enkele dagen per week.

Je leeftijd maakt niet uit.
Je inzet wél.
Lijkt het je wat?
Bel dan voor een afspraak, dan babbelen we wat.

Groetjes,
Frances & Henk