Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Melkpoederbus 3.0 (nieuwste versie!) - Limited Edition Black 3.0

Melkpoederbus 3.0 (nieuwste versie!) - Limited Edition Black 3.0

0 klantervaringen - uw review toevoegen
19,95
niet op voorraad
Geen geklieder meer met baby melkpoeder Limited Edition Black 3.0
Met de Bus van Philley wordt ook uw leven weer een klein beetje gemakkelijker.
LET OP: Philley's lager dan model 3.0 kunnen minder goed presteren
DeBabykraam Bio en Logisch .. toch?.
 • WIJ ZIJN ER VOOR U!
  We doen 100% ons uiterste best!! CONTACT: Vanuit Nederland : 0031 495711213 Vanuit Belgie : 0032/11757722
 • ZO SNEL MOGELIJKE VERZENDING
  Bestelt u vóór 16:00, dan is uw pakketje in 98% van de gevallen de volgende dag in huis
 • NIET GOED? GELD TERUG
  Ruilen of retourneren kan zonder reden binnen 30 dagen. Lees wel even hoe...
 • VEILIG EN GEMAKKELIJK BETALEN
  Vele betaalmogelijkheden. Allen uiterst veilig. Ook betalen in termijnen nu mogelijk!
Beschrijving

PHILLEY Limited Edition Black 3.0

Update 21 mei vernieuwde versie! Dezelfde look and feel, echter is het draaisysteem volledig herzien. Het draaisysteem heeft een aantal verbeteringen zodat het beter draait, doseert en niet meer blokkeert. Daarnaast kun je deze versie ook niet per ongeluk in de schoonmaakstand draaien waardoor de ringen los gaan. 

Het grootste voordeel van Philley is dat het klaarmaken van een babyflesje supersnel gaat en zonder morsen. Nooit meer schepje voor schepje afstrijken en omkiepen in de smalle opening van de fles. De splitter in de kop van Philley, zorgt voor exact de juiste hoeveelheid per klik (4,6 gram). Eén keer draaien tot de ‘klik’, staat dus gelijk aan 1 afgestreken maatschepje melkpoeder.

Voordelen van Philley 3.0

 • Exacte dosering (de interne splitter zorgt voor afgestreken schepjes)
 • Snel klaar (klik, klik, klik, en klaar is je fles)
 • Geen geknoei (eenvoudig systeem, praktisch in gebruik)
 • Handig voor thuis en op reis (in Philley past minstens een half pak babyvoeding)
 • LET OP: Philley's lager dan model 3.0 kunnen minder goed presteren
 • Gemaakt van veilige materialen (geen BPA, pvc, lood en ftalaten)

* Let op!! speciale dieetvoedingen zijn mogelijk niet geschikt voor het gebruik met Philley (o.a. Nutramigen).

Schoonmaken


Philley kan gewoon lekker in de vaatwasser, maar ook even badderen in een sopje volstaat. De gepatenteerde Philley is gemaakt van uiterst veilig en recyclebaar kunststof dat voldoet aan voedselveiligheidsregels Code 5 PP betreffende polypropeen. Het is een sterke en flexibele vorm van plastic en zeer geschikt om voedingsmiddelen in te bewaren. Philley is demontabel en bestaat uit 6 onderdelen. Een afsluitdop, bovendeksel (de draaibare kop), splitter, container en bodemdeksel.

Altijd en overal

Philley is gebaseerd op gepatenteerde techniek en gemaakt van veilige materialen. In Philley past  instens een half pak babyvoeding. Draai de royale bodemdeksel eraf en doe de melkpoeder eenvoudig in de Philley.
Eén keer vullen en je kunt weer dagen vooruit. Philley is ook nog eens strak vormgegeven en beschikbaar in meerdere kleuren.

TIPS!

Zorg dat je... 

 • De Philley goed ontvet. Alle onderdelen los van elkaar in de vaatwasser. Liefst zonder overige vette vaat en daarna erg goed laten drogen. (doe dit regelmatig, voor betere werking)
 • Philley helemaal vullen met voeding. We merken dat men soms een kleine beetje voeding erin doet om het ‘’te testen’’ maar dat werkt niet.
 • Tijdens gebruik de draaibare dop tussen wijsvinger en duim vast houdt. Druk zetten is niet nodig. Belangrijk om je vingers niet op de plek onder de schenkdop te plaatsen, hierdoor kan de Philley blokkeren in gebruik. Draai de beker met de klok mee en houdt deksel vast.
 • De fles niet hoger verwarmt dan 30-35 graden. Hierdoor zal er geen tot minimale condensvorming zijn. De melkpoeder plakt dan ook niet. Vooraf toevoegen van melkpoeder kan ook, om daarna de fles te verwarmen.

Extra tips!

 • Mocht je naast Philley gebruik maken van poedertorens, dan zijn deze uiterst simpel en hygiënisch te vullen met Philley.
 • Klaar met flesvoeding? Philley is ook handig voor het klaarmaken van papflessen. Deze papjes zijn ook geschikt om met Philley gedoseerd te worden.