Gisteren was een donkere dag. Gelukkig vroegen heel veel lieverds of ze me soms konden helpen. Nou….

 

Vannacht kon ik niet slapen omdat ik onder andere lag te bedenken wat ik allemaal nog te doen heb en waar ik evt hulp bij zou kunnen gebruiken.

 

Wie zich geroepen voelt mag zich met liefde en plezier aanmelden, al dan niet tegen betaling. Zeker. Op dit moment heb ik meer geld dan tijd, en dat is niet omdat ik zo veel geld heb…

 

Wat er zoal moet gebeuren de komende tijd:

 

Ongeveer 6 keer per dag 6 puppy’s: laten plassen, buikje masseren om te poepen, eten maken, laten eten, ren schoonmaken poepjes en plasjes opruimen, even spelen, pupjes wassen en drogen en alles afwassen. Tegen de tijd dat dat klaar is hebben we, voor we dit weer moeten herhalen steeds 1,5  uur om:

 

Heel veel mails te lezen en beantwoorden, behoorlijk veel bestellingen te orderpicken en in te pakken en verzenden, de andere dieren te verzorgen (paarden water en hooi, Benson melk en brokken, Bella en Fly wat aandacht, de klanten in de winkel helpen, de chat beantwoorden, de telefoon opnemen, bestellingen doen, binnenkomende bestellingen uitpakken en verwerken in voorraadsysteem en website en winkel. (Voor nu  staat er een onuitgepakte/opgebouwde display met 300 speentjes die nog op de website moeten, in het systeem, op het display en in de winkel, en hetzelfde ritueel voor een display zonnebrilletjes, en er moeten nog een stuk of dertig kinderwagens op de website en nog veel meer)

 

Dan moet tussendoor de tijdelijke keuken uit, en opgeruimd worden, en de nieuwe keuken ingeruimd.  Gedeeltelijk, want eerst moet er nog verf uitgezocht (en knoop door gehakt), besteld, gehaald en op de muur gesmeerd worden. Tegels plan gemaakt, uitgezocht, besteld, opgehaald en opgeplakt. Muurplankjes uitgezocht, opgemeten, besteld en gemonteerd. Een of andere ingewikkelde stekker waar ik geen verstand van heb en waar de keukenmonteur in gebreken is gebleven (en blijft) moet gekocht en gemonteerd voordat de over het kan doen en de plinten geplaatst kunnen worden. Dan moeten er nog 4 lampjes (reeds aanwezig…yess!) gemonteerd en opgehangen worden.

 

Uiteraard moet er in ons huishouden, gestoft, gezogen, opgeruimd, gewassen en gestreken en gedweild worden. Zo’n beetje continue zo lijkt het.

 

Uiteindelijk willen we zelf af en toe een hapje eten, wat drinken, de kittens knuffelen, de honden uitlaten en slapen…..

 

Ik zou het allemaal alleen kunnen als ik niet om te haverklap moest huilen, zo verdrietig en moe en down was, en Henk ook als zijn voeten, duimen, handen, en schouders niet zo’n verschrikkelijke pijn deden.

 

Zit er iets voor je bij? Kom maar …. we zijn thuis :-)

 

En mócht je nou denken: Ik zou best wel willen helpen maar ik kan niet, mail dan niet, want dan moet ik die mail óók nog lezen.