Schommelen!

Schommelen!

Baby swing

Naast, of in plaats van een wipstoel of een babybouncer, kunt u ook kiezen voor een baby swing.
Een babyswing is een stoeltje waar uw baby tot ongeveer 9 maanden lekker in kunt wiegen. Een swing is verkrijgbaar in verschillende soorten varianten en prijsklassen.
U kunt bij ons terecht voor simpele, en luxe babyswings.

Waarom een baby swing?

Een baby swing of bouncer is vaak een ideale oplossing, wanneer u net een kindje heeft gekregen. U zult zelf merken dat u erg druk bent met uw kleintje. Een baby swing helpt u een flink handje met het bezighouden van uw baby. Wanneer u uw baby lekker in de swing laat wiegen, heeft u wat tijd voor u zelf of bijvoorbeeld het eten. want ja, baby's huilen altijd net als u wilt gaan koken. Terwijl uw baby aan het spelen is met de vaak bijgeleverde speelboog, kunt u ook even de vaatwasser uitruimen. Een baby swing staat als een uniek product voor gebruikersgemak. Zo is de swing licht van gewicht en daardoor gemakkelijk mee te nemen.

Naast dat uw kindje lekker kan spelen in de baby swing, biedt het stoeltje u nog meer. Zo kunt u uw baby gemakkelijk te eten geven. Mocht u van plan zijn om uw baby eten te geven in de swing, dan adviseren wij te kiezen voor een swing met een afneembare bekleding. De kans dat u knoeit met babyhapjes is namelijk best aanwezig …