5 halen, 3 betalen

Artikelen uit de SALE zijn sterk afgeprijsd.

Lees meer

Dat is dus: 5 halen 3 betalen!

LET OP: 

* Ons systeem werkt niet met producten die meer kleuren of maten hebben en/of bij meerdere producten (bijv. 6 en 2 gratis) .Lukt het niet of klopt de telling niet, neem dan even contact op vóórdat u afrekent *     CHAT of TEL: 0031 495711213

Ik help u graag even.

Maar let op:

Artikelen uit de SALE zijn zeer sterk afgeprijsd. Ruilen en/of retourneren is daarom niet mogelijk, dus bent u niet zeker van uw aankoop, bel dan gerust eerst om meer informatie in te winnen over een bepaald product.

De reden van het niet kunnen retourneren is, dat het vaak een laatste artikel betreft, en dit automatisch verwijderd wordt van onze website als het verkocht is. Als zo'n product dan weer retour komt om wat voor reden dan ook, kan het niet meer verkocht worden omdat het dan niet meer op de website staat. We zouden dan een half uur moeten werken om het weer op de site te krijgen met alle extra kosten van dien.
Wij hopen bij deze dus op uw begrip en zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te informeren over een product vóórdat u het aanschaft! Dit kan via mail, extra foto's, telefonisch op via de chat.