Verzendkosten

Verzendkosten verlaagd per 13-4 2017!

Verzendkosten en verzendmogelijkheden naar Nederland, België, Duitsland en Europa 

U kunt zelf kiezen hoe u het pakket wilt laten bezorgen. Deze keuze kunt u opgeven in de winkelwagen. Het bedrag zal automatisch worden verrekend met het totaalbedrag:
 

  1. Bestellingen >€60,- verzenden wij GRATIS
  2. Verzending via PostNL of DPD Nederland of België (€3,95 ophaalpunt of €4,95 thuisadres, bij een besteding vanaf € 60,00 betalen wij uw verzendkosten)
  3. Afhalen in Achel is altijd GRATIS. Adres Haag 111, 3930 Achel
  4. Versturen naar Duitsland & Luxemburg - Germany & Luxemburg   vanaf € 8,95

Wanneer je je bestelling hebt afgerond in de webshop, ontvang je een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Wij zorgen er vervolgens voor dat je bestelling met zorg en liefde wordt verpakt en op die manier veilig vervoerd kan worden. Wanneer de bestelling bij ons verwerkt is ontvang je per e-mail een Track & Trace code waarmee je je bestelling via PostNL kan volgen.

Let op: In Nederland en grote delen van België wordt post bezorgd op zaterdag. Echter wijkt dit in bepaalde delen van België en Nederland af. Ontvang je normaal gezien nooit post op zaterdag? Dan zal dat helaas ook gelden voor je pakketje van DeBabykraam.
Let ook op het volgende: bestel je in het weekend? Dan heb je je bestelling op dinsdag in huis. 
 

Hoe laat komt de pakketchauffeur?

Vul hier jouw postcode en huisnummer in als je (nog) geen Track & Trace-code hebt, maar wel wilt weten hoe laat je de bezorger kunt verwachten.

* Wij zijn afhankelijk van PostNL en GLS. In het geval van enorme drukte, stakingen, feestdagen e.d. is het mogelijk dat uw bestelling bij uitzondering vertraagd is. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.


Retourneren is GRATIS indien via PAYPAL betaald

Heb je online iets gekocht en via paypal betaald, maar ben je niet tevreden? Stuur het gewoon terug! Maak je geen zorgen over de retourkosten, die vergoeden wij. Ook bij internationale aankopen*. Helemaal gratis. (betalen via Paypal kost € 1,90 en kan tot 200 euro)

Door op de activeringsknop te klikken, activeer ik gratis de service Retourkosten Vergoeding en ga ik akkoord met de voorwaarden