Verzendkosten en verzendmogelijkheden naar Nederland, België, Duitsland en Europa 

Gratis* verzending vanaf 49 euro (Belgie en Nederland)

In verband met het coronavirus en het sluiten van onze winkel (en omdat we jullie graag tegemoet willen komen natuurlijk!), hebben wij tijdelijk onze verzendkosten aangepast: deze zijn nu gratis bij een bestelling vanaf 49 euro. Extra fijn als je niet naar een winkel kunt!

Pakjes naar een afhaalpunt zijn tijdelijk niet mogelijk omdat veel afhaalpunten plotseling gesloten zijn vanwege Covid. Echter: Wanneer u niet thuis bent, gaat een pakket automatisch naar een ophaalpunt bij u in de buurt.

Bestellingen worden gewoon afgeleverd door onze bezorgdiensten. Zij nemen maatregelen om klanten en bezorgers zo goed mogelijk te beschermen tegen het virus: zo zullen zij pakketjes zoveel mogelijk contactloos bij je bezorgen bijvoorbeeld.

Let op!

*Met uitzondering van artikelen zwaarden dan 20 kilo, zoals meerlingwagens en meubelen

 

Vanaf 49,00 euro kunnen wij uw pakketje GRATIS verzenden.

U kunt zelf kiezen waar u het pakket wilt laten bezorgen. Deze keuze kunt u opgeven in de winkelwagen. Het bedrag zal automatisch worden verrekend met het totaalbedrag:
 

  1. Verzending via PostNL of B-post € 5,50
  2. Afhalen (op afspraak) in Lommel is altijd GRATIS. Adres Leuken 117
  3. Versturen naar Duitsland & Luxemburg - Germany & Luxemburg    vanaf € 8,95
Waarom geen gratis verzending onder de 49,00 euro?

Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (PostNL en Bpost werken helaas niet gratis) moeten op de een of andere manier betaald worden. We kunnen onze laag geprijsde producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels, maar dat doen we liever niet. Dit vinden wij oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

Ook willen wij nog heel lang onze webshop kunnen runnen en gaan dus liever niet failliet op de verzendkosten. De minimale marges door de vele concurrentie is al erg genoeg.

Wij houden de kosten op deze manier liever open en eerlijk!

Wanneer je je bestelling hebt afgerond in de webshop, ontvang je een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Wij zorgen er vervolgens voor dat je bestelling met zorg en liefde wordt verpakt en op die manier veilig vervoerd kan worden. Wanneer de bestelling bij ons verwerkt is ontvang je per e-mail een Track & Trace code waarmee je je bestelling kan volgen.

Let op: In Nederland en grote delen van België wordt post bezorgd op zaterdag. Echter wijkt dit in bepaalde delen van België en Nederland af. Ontvang je normaal gezien nooit post op zaterdag? Dan zal dat helaas ook gelden voor je pakketje van DeBabykraam.
Let ook op het volgende: bestel je in het weekend? Dan heb je je bestelling waarschijnlijk pas op dinsdag in huis. 
  

* Wij zijn afhankelijk van PostNL, DpD, GLS en Bpost. In het geval van enorme drukte, stakingen, feestdagen, ongelukken e.d. is het mogelijk dat uw bestelling bij uitzondering vertraagd is. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk, en danken u bij voorbaat voor uw begrip.