OVER ONS EN ONZE WINKEL:

Wij, team debabykraam, hebben altijd het beste met u voor.
Tevreden klanten zijn onze prioriteit.We zullen altijd eerlijke adviezen geven en u zoveel mogelijk van de juiste babyspullen voorzien.
We zijn eerlijk over de prijs-kwaliteit verhouding en vooral ook of bepaalde artikelen wél, of niet 'nodig' zijn. Als we foutjes maken zullen wij die zo veel mogelijk naar uw zin corrigeren.

* Frances is de Babykraam in 2003 opgestart nadat ze 3 kinderen heeft grootgebracht, járenlang (al sinds de kindertijd) haar moeder heeft geholpen bij de cosultatiebureaus en ouderschapscursussen een lange reputaie als kraamverzorgster achter de rug heeft. Ook heeft ze lactatiekunde gestudeerd en veel ervaring opgedaan.
Frances staat u te woord in de winkel, aan de telefoon en op de chat. Is ze niet in gesprek, dat werkt ze aan de website.

* Henk is de keihard meewerkend partner.
Hij zorgt ervoor dat uw pakketje netjes verpakt en op tijd verzonden wordt.
Hij belt u als iets niet geleverd kan worden en houdt ons magazijn netjes en overzichtelijk.
Ook in de winkel en aan de telefoon zal hij vaak te zien/horen zijn en kunt u, door zijn jarenlange babykraam-ervaring veel vragen aan hem kwijt.
Waar nodig, zal hij hulp inroepen.

* Amy, de dochter is verloskundige en heel vaak en vooral op zaterdagen in de winkel te vinden.
Ook doet zij erg veel werk achter de schermen op de website. Zij geeft vooral graag advies over de bevalling natuurlijk.

Tips, kritiek of opmerkingen

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en originele babyartikelen. Heb je iets gezien dat wij nog niet hebben, maar zonder twijfel wel in ons assortiment zou moeten zitten? mail je tip dan naar [email protected]. Wij verheugen ons op elke e-mail en belonen elke cadeautip die wij in ons assortiment opnemen.

Ook kritiek of opmerkingen zijn zeer welkom. Niemand is perfect maar we willen onze klanten zonder uitzondering tevreden stellen. Help ons nog beter te worden!