Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Avent Fles - Classic - Anti Collic

Avent Fles - Classic - Anti Collic

0 klantervaringen - uw review toevoegen
7,95 6,45
1 op voorraad
Avent Fles - Classic - Anti Collic
0% BPA
Philips-avent flessen in 125ml, 260ml of (Classic)330ml
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
DeBabykraam Bio en Logisch .. toch?.
 • WIJ ZIJN ER VOOR U!
  We doen 100% ons uiterste best!! CONTACT: Vanuit Nederland : 0031 495711213 Vanuit Belgie : 0032/11757722
 • ZO SNEL MOGELIJKE VERZENDING
  Bestelt u vóór 16:00, dan is uw pakketje in 98% van de gevallen de volgende dag in huis
 • NIET GOED? GELD TERUG
  Ruilen of retourneren kan zonder reden binnen 30 dagen. Lees wel even hoe...
 • VEILIG EN GEMAKKELIJK BETALEN
  Vele betaalmogelijkheden. Allen uiterst veilig. Ook betalen in termijnen nu mogelijk!
Beschrijving

Avent Zuigfles Anti-Koliek SCF810/14 is een Antikrampjes-zuigfles met AirFreeTM-opening, gemaakt om krampjes, boertjes en reflux te voorkomen. 

De AirFree-opening is gemaakt om je baby te helpen minder lucht door te slikken. De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand. Zo kan je je baby ook voeden als hij rechtop zit. Door de hoeveelheid lucht die een baby inslikt te verminderen, kunnen veelvoorkomende voedingsproblemen zoals krampjes, boertjes en reflux worden voorkomen.

Houdt de melk binnen en de lucht buiten: De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, zodat je baby op een natuurlijke manier rechtop gevoed kan worden. Dit kan reflux en luchtinname verminderen en het voeden voor jou en je kleintje comfortabeler maken.

Vermindert krampjes en huilerig gedrag: Klinische studies hebben aangetoond dat de Philips Avent-fles darmkrampjes en huilerig gedrag vermindert. Een ventiel in de speen voorkomt dat er een vacuüm ontstaat als je baby drinkt, waardoor je ononderbroken kunt voeden. Dit kan darmkrampjes, windjes, spugen en boertjes verminderen.

Design voorkomt dat baby's te veel lucht inslikken: Onze unieke AirFree-opening houdt lucht uit de speen, zodat je baby minder lucht binnenkrijgt. Dit kan veelvoorkomende voedingsproblemen zoals krampjes, reflux en windjes verminderen. 

Je kan de Philips Avent-antikrampjesfles met of zonder de AirFree-opening gebruiken. De AirFree-opening is compatibel met de Philips Avent-antikrampjesflessen van 125 ml, 260 ml en 330 ml. 

 

Indicatie

 

 • design dat voorkomt dat baby's te veel lucht inslikken
 • vermindert darmkrampjes en huilerig gedrag
 • eenvoudig te gebruiken en schoon te maken
 • Extra air-ventielen los te koop

 

Gebruik

Eenvoudig te gebruiken: Vul de fles met melk, plaats de AirFree-opening op de schroefring en draai de speen vast. Houd de fles even scheef om de speen te vullen en je bent klaar. Zorg er tijdens het voeden voor dat de AirFree-opening bovenop blijft. De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, zodat je je baby ook kunt voeden als hij rechtop zit.