Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Blast UV™ Disinfector

Blast UV™ Disinfector

0 klantervaringen - je beoordeling toevoegen
119,00
Met de Blast UV™ Disinfector van Bombol kan je verschillende voorwerpen - tot een grootte van een papfles - makkelijk on the go ontsmetten! Met haar UV-C stralen doodt de Blast UV™ 99,99% van virussen (oa Covid-19 en equivalenten) en 99,99% van bacteriën.
1-7 werkdagen
DeBabykraam Bio en Logisch - Brick en Online .
 • WIJ ZIJN ER VOOR U!
  We doen 100% ons uiterste best!! CONTACT: Vanuit Nederland : 0031 495711213 Vanuit Belgie : 0032/11757722
 • ZO SNEL MOGELIJKE VERZENDING
  Bestelt u vóór 16:00, dan is uw pakketje in 98% van de gevallen de volgende dag in huis
 • NIET GOED? GELD TERUG
  Ruilen of retourneren kan zonder reden binnen 30 dagen. Lees wel even hoe...
 • VEILIG EN GEMAKKELIJK BETALEN
  Vele betaalmogelijkheden. Allen uiterst veilig. Ook betalen in termijnen nu mogelijk!
Beschrijving
 

NIEUW: Blast UV™ Disinfector

Fopspeen op de grond gevallen tijdens een wandeling? Met de Blast UV™ Disinfector van Bombol kan je verschillende voorwerpen makkelijk on the go ontsmetten! Met haar UV-C stralen doodt de Blast UV™ 99,99% van virussen (zoals Covid-19 en equivalenten) en 99,9998% van bacteriën. Deze veilige, compacte en handige sterilisator van Bombol is dus perfect om items, tot een grootte van een papfles, snel te steriliseren!

Bombol sterilisator blast uv

Krachtige UV-C straling

De UV-A en UV-B stralen van de zon kunnen onze huid verbranden. UV-C stralen gaan nog verder en doden elk levend organisme door het DNA te vernietigen. Het is een snelle en effectieve manier in de medische wereld om allerlei spullen schoon te maken en bacteriën te verwijderen.

Ondanks de kracht van deze straling is ze niet schadelijk voor het milieu (geen schadelijke chemische residuen, geen ozongeuren) en door het ontwerp van de Blast UV™ is ze volledig veilig in gebruik.

De UV-C straling is onzichtbaar, maar met de Blast UV™ Disinfector kan je de werking zichtbaar volgen door de thermochromische stipjes aan de buitenkant van het doosje. De LED-lampen die Bombol voor het doosje gebruikt zijn 5 tot 10 keer sterker dan die in de meeste sterilisatoren. De zwevende bodem zorgt ervoor dat elk voorwerp van boven tot onder volledig gesteriliseerd wordt.

Veilig ontwerp

De Blast UV™ Sterilisator van Bombol beschikt over 3 veiligheidsmechanismen waardoor de straling binnenin het doosje blijft en niet kan ontsnappen.

 • De sterke magneten sluiten het doosje goed af.
 • De sensoren zorgen ervoor dat het apparaat stopt van zodra er een opening is.
 • De binnenvoering van Porex Virtek® is de perfecte geleider voor de verspreiding van UV-C straling en zorgt er tegelijk ook voor dat er geen straling kan ontsnappen.

Compact design

Voor de vouwstructuur van de Blast UV™ Disinfector inspireerde Bombol zich op hun Pop-Up™ Booster. De origamistructuur van de stoelverhoger leidde tot een sterilisator die je tot portefeuilleformaat kan opvouwen. Sluit de Blast UV™ aan met het kabeltje in een stopcontact of powerbank en je voorwerp wordt binnen de 5 minuten ontsmet!

De Blast UV™ Disinfector is niet enkel super handig voor mama’s en papa’s, maar ook handig voor reizigers, artiesten, ondernemers of atleten. Ieder voorwerp dat in de Blast UV™ Disinfector past, kan je op 5 minuten ontsmetten! Ontdek deze unieke sterilisator van Bombol nu.

HANDLEIDING

 

Algemene specificaties