CuddleCo

Filters
-30%
CuddleCo Voedingskussen Comfi Mum traagschuim rond Beehive
CuddleCo
Voedingskussen Comfi Mum traagschuim rond Beehive
Je kunt dit relaxkussen al gebruiken tijdens je zwangerschap om ondersteuning te bieden aan je buik/maag als je ligt. Daarnaast kun je het gebruiken als voedingskussen en tevens als heerlijk ligkussen voor je kleintje.
49,95 34,95
-34%
CuddleCo Memoryfoam Buggy inlegger - Flamingo
CuddleCo
Memoryfoam Buggy inlegger - Flamingo
Een buggy inleg zorgt er niet alleen voor dat je buggy schoon blijft maar zorgt ook voor een leuke hippe uitstraling. Memoryfoam Buggy inlegger - veren is de allerzachtste inlegger
37,95 24,95
-21%
CuddleCo Memoryfoam Buggy inlegger - White stars
CuddleCo
Memoryfoam Buggy inlegger - White stars
Een buggy inleg zorgt er niet alleen voor dat je buggy schoon blijft maar zorgt ook voor een leuke hippe uitstraling. Memoryfoam Buggy inlegger - egeltjes - Hedgehog is de allrzachtste inlegger
37,95 29,95
-17%
CuddleCo Memory foam donut zitkussen Stars
CuddleCo
Memory foam donut zitkussen Stars
Het Memory Foam Donut zitkussen vormt zich zacht naar uw contouren, waardoor druk en ongemak tijdens de laatste fasen van de zwangerschap en na de bevalling worden verlicht.

Eigenschappen:
Voor en na de geboorte
Maakt zachtjes in je contouren
Ontlas
29,95 24,95
CuddleCo

CuddleCo is begonnen met de bekroonde Comfi-Cush Stroller Liner. Comfort plaatsen voor het gemak en iets creëren om onze kleintjes de hele dag comfortabel te houden. Immers, gelukkige baby's = gelukkige ouders! Daarom hebben we onze ervaring in textiel en materialen gebruikt om een wandelwagenvoering te maken met een verschil. Met behulp van super ondersteunend traagschuim werd de Comfi-Cush geboren en biedt ongeëvenaarde schokdemping en verbazingwekkende anatomische voordelen. Al snel won de Comfi-Cush prijzen en naarmate hun kennis en expertise groeide, is de CuddleCo productaanbod gestegen. Vandaag zijn er meer dan 100 producten in het assortiment "So-Comfi". Dit omvat zwangerschapskussens, beddengoed, voetwarmers en meer. CuddleCo begrijpt dat elke ouder het beste wil voor zijn baby. Al de producten zijn ontworpen en uitgebreid getest in het VK. CuddleCo begrijpt de druk op moderne ouders. CuddleCo maakt daarom nuttige, multifunctionele, duurzame producten die met de baby zullen groeien, voor en na de geboorte, om ervoor te zorgen dat de oplossingen echt voor baby's en daarbuiten zijn. De basis hoeft niet saai te zijn, daarom zijn de beste stoffen geselecteerd, in een reeks stijlvolle prints.