HOP

Filters
-29%
HOP Toilettas Roze in diverse maten
HOP
Toilettas Roze in diverse maten
Toilettas Roze in diverse maten
8,50 6,00
HOP
Toilettas Grey in diverse maten
Toilettas Grey in diverse maten
8,50
-57%
HOP Toilettas Baby Girl - Milieubewuste keuze
HOP
Toilettas Baby Girl - Milieubewuste keuze
Toilettas Baby Boy - Wit met zalmroze en grijze driehoekjes
17,50 7,50
-57%
HOP Toilettas Baby Boy - Milieubewuste keuze
HOP
Toilettas Baby Boy - Milieubewuste keuze
Toilettas Baby Boy - Wit met groene en grijze driehoekjes
17,50 7,50
HOP

House of Products ontwerpt al haar producten zelf. We produceren graag met leveranciers die op een verantwoorde wijze haar papier inkoopt (FSC* of Recycle) en die haar medewerkers op een humane wijze managen volgens de BSCI- certificering richtlijnen.

Inmiddels gaan we een stapje verder, binnen onze collectie kunnen we steeds meer producten aanbieden met een verantwoord karakter. Denk aan ons donatie programma aan het WWF. 

Maar we kijken verder in onze keten, want we streven dagelijks naar optimalisatie. Zo recyclen we elke verzenddoos keer op keer, gebruiken we opvulmaterialen afkomstig van afgekeurde oude rollen inpakpapier en maken we geen gebruik van plastic bij het verpakken van de verzenddozen. En sinds 2018 zijn we voor 100% overgegaan op LED verlichting.

Als partner van de organisatie Trees for All, proberen we onze footprint te verkleinen, het vergroenen van de aarde en de opslag hiervan. Wij planten bomen via het 1-2 programma, waarbij we één boom in Nederland en één boom in het buitenland planten. De teller staat inmiddels op meer dan 200 bomen.

*Let op het FSC-logo voor onze FSC®-gecertificeerde producten