Nomi

Filters
Nomi
Zeer complete 2 in 1 Kinderstoel Highchair
Basis met stoel, Zitkussen, Beugel, Tray, Harnas, Wipper incl. matrasje, en Speelboog
KLEUR - Basis eiken wit oiled, stoel grijs
559,00
Nomi
Kinderstoel Highchair Nomi Wit met beugel
Nomi Highchair - Hoge Stoel compleet met stem (pooot) en beugel)
De hoge kinderstoel die met uw kind meegroeit.
De meegroeistoel Nomi Highchair is de kern van het Nomi-concept.
219,95
Nomi
 

Vorige week werden de resultaten bekend gemaakt van de toonaangevende Duitse Stiftung Warentest, en daar kwam onze Nomi Highchair als winnaar uit!
 

 
 

Twintig kinderstoelen werden getest op kindvriendelijk design, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid, veiligheid en schadelijke stoffen.Slechts drie modellen werden door het testpanel aanbevolen, drie modellen werden zelfs als ‘slecht’ bestempeld. Onze Nomi behaalde als enige kinderstoel de topscore “zeer goed”  in de test, in de belangrijkste categorie, “kindvriendelijk design”.

Een resultaat waar we heel fier op zijn!

Koop uw NOMI KINDERSTOEL bij de DeBabykraam Bio & Logisch in de winkel. 

Deze geweldige en vooral unieke kinderstoel is niet online te koop. Nomi wil dat deze kinderstoel enkel en alleen in speciaalzaken verkocht wordt, waar er aandacht en uitleg aan besteedt kan worden.
Bij Babywinkel DeBabykraam krijgt u deze uitleg en hebben we de diverse kleuren altijd uit voorraad leverbaar. U mag ons altijd bellen of mailen om een afspraak te maken of u kunt gewoon tijdens openingstijden langs komen in de winkel.
Komt u van ver , check dat even of de kleur van uw keuze zeker op voorraad is.

Bel: +31 495711213 of: +32 11757722 of mail: [email protected]

Kijk HIER om alle kleuren te zien.

Kinderen houden van bewegen

Ook wanneer ze zitten. Daarom moet een goede meegroeistoel uw kind niet alleen een veilige steun maar ook voldoende bewegingsvrijheid bieden – terwijl het aan tafel zit én wanneer het in en uit zijn stoel klimt. Nomi werd ontwikkeld vanuit ons ambitieuze streven om ’s werelds beste meegroei-kinderstoel te creëren, uitgaande van vorm én functie.  De Nomi meegroeistoel laat zich traploos afstellen, zonder gereedschap, en zal mee evolueren met uw kind dat, naarmate het groter wordt, een àndere ondersteuning aan de gezinstafel nodig heeft. De zachte, natuurlijke contouren zijn een streling voor het oog en nodigen het kind uit om actief en mobiel te blijven in vele verschillende zithoudingen. De Nomi meegroeistoel evolueert mee met uw kind – van pasgeborene tot tiener.

De vele voordelen van Nomi

Veelzijdige meegroeistoel

Nomi – van pasgeborene tot tiener

 • Met alle combinatiesets wordt de Nomi Highchair een stoel die lange, lange tijd meegaat.
 • Dankzij de verstelbare rugleuning is Nomi Baby dé perfecte plek voor uw baby om deel te nemen aan het gezinsleven. De Nomi Baby kunt u traploos verstellen, van bijna lighouding tot meer verticale zithoudingen.

 • De Nomi Mini beugel is bijzonder veilig voor uw peuter wanneer hij aan de tafel zit. Traploze verstelling van zitting en voetsteun zonder gereedschap.
 • Wanneer u de hoogte van zitting en voetsteun verstelt, wordt de zitdiepte automatisch aangepast dankzij de unieke vorm van de stoelbasis.
 • Vorm en structuur van zitting en voetsteun voorkomen dat uw kind naar voren schuift, en garanderen een goede grip voor de voetjes.
 • De verdikking vooraan op de voetsteun biedt een extra steunniveau en vormt een rustpunt voor onrustige peuterbeentjes.
 • De ergonomische stoelrug biedt een optimale rug- en armsteun voor uw kind.
 • Het lichte en open ontwerp maakt dat uw kind makkelijk in en uit de stoel kan klimmen, en ook naar voor of achter kan bewegen, naar de tafel toe of ervan weg.
 • De zachte, natuurlijke contouren voorkomen dat het kind zich stoten of bezeren kan.
 • De wieltjes beperken kantelrisico’s tot een absoluut minimum.
 • De lichte structuur (5 kg) maakt dat u de stoel overal in huis een plaatsje kunt geven en, bijvoorbeeld wanneer de vloer een schoonmaakbeurt krijgt, zelfs aan het tafelblad kunt ophangen.
 • De zacht golvende oppervlakken laten zich moeiteloos met een vochtige doek schoonmaken.
 • De duurzame en recycleerbare materialen bevatten geen schadelijke stoffen.
Veiligheid

Nomi werd getest door TÜV, Catas en FIRA en voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen.

 • De brede basispoten garanderen een unieke stabiliteit.
 • De achterwieltjes van de basis beperken ieder kantelrisico wanneer uw kind zich van de tafelrand afduwt.
 • Afmeting en structuur van zitting en voetsteun zorgen voor een comfortabele zithouding en een stabiele steun voor de voetjes.
 • De conische vorm van de stoelbasis garandeert dat zitting en voetsteun op hun plaats blijven, ook al zou u de verstelknoppen vergeten vast te zetten.
 • De Nomi Mini is goedgekeurd volgens de nieuwste EN-normen.

Tests en duurzaamheid
Nomi werd getest volgens de recentste internationale veiligheidsnormen*. Het gebruikte hout voldoet aan de internationale FSC-normen en de kunststofonderdelen zijn van recycleerbaar polypropyleen dat geen parabenen en ftalaten bevat.  De kussens werden getest en goedgekeurd conform ÖkoTex® norm100 – ‘s werelds toonaangevende gezondheidscertificatienorm voor textielstoffen. Geen enkel van de gebruikte materialen geven schadelijke stoffen vrij.

*EN –normen zijn Europese veiligheidsnormen. Zij omvatten beproefde duurzaamheid, functionaliteit en stabiliteit.  De stabiliteit van de Nomi meegroeistoel werd getest met extra drukbelasting op de uiteinden van de meegroeistoel. Er werd eveneens gecontroleerd dat er geen gaten of openingen zijn waarin het kind geklemd of vast kan raken. De nieuwste norm van 2012 spitst zich vooral toe op de beugel en het ontwerp van de gaten en openingen. Duurzaamheid en gewichtsbelasting werden eveneens getest. De Nomi stoel werd eveneens goedgekeurd voor volwassenen, met een duurzaamheidtest die overeenkomt met een gebruiksduur van 10 jaar.

 

* Nomi Highchair EN14988-1:2006+A1:2012

* Nomi Baby EN12790:2009