Pinolino

Lees meer
In de aanbieding
Pinolino Grote marktkraam Emma
In de aanbieding
Pinolino Grote marktkraam Lucy
In de aanbieding
Pinolino Grote marktkraam Momo
In de aanbieding
Pinolino Babykamer Nina Breed Groot
Pinolino

PINOLINO

VERVULT KINDERDROMEN!

Kinderen willen de wereld ontdekken door creatief te spelen en volwassenen te imiteren door middel van rollenspel. Het uitgebreid assortiment houten speelgoed stimuleert kinderen van verschillende leeftijden.

Hout is een levendig en milieuvriendelijk materiaal dat een uitstekende basis vormt om een natuurlijke, levendige, robuuste en individuele speelwereld voor uw kinderen te creëren. Speelgoed van pinolino wordt grotendeels met de hand gemaakt vanuit een oude ambachtelijke traditie en daarom bieden zij u de beste kwaliteit. Deze kwaliteit wordt bevestigd door de 'speelgoed' award voor veel Pinolino Toys. Ook de hoge educatieve speelwaarde van onze producten wordt erkend.

Natuurlijk, is voor ons de veiligheid en gezondheid van kinderen het belangrijkste. Daarom gebruiken wij uitsluitend materialen, verf en coatings die voldoen aan de strenge eisen van de Europese veiligheidsnormen EN 71. Al ons speelgoed is voorzien van het CE keurmerk. Zo bevestigen wij, de fabrikant, dat ons speelgoed, maar ook de kinderkamers voldoen aan de geldende Europese richtlijnen.

UITSTEKENDE SERVICE

Alle producten worden door onszelf geleverd binnen de BeNeLux
Veilig online bestellen via debabykraam
Veilig online betalen via de babykraam
DeBabykraam blijft uw contactpersoon
Uw bestelling online opvolgen