SmarTrike

Filters
SmarTrike
6 in 1 opvouwbare driewieler - STR7 Vibe Grey
De meest uitgebreide en mooiste opvouwbare driewieler, fiets en buggy in een!
SmarTrike STR7 Vibe Grey 2022!
249,99
SmarTrike
6 in 1 opvouwbare driewieler - Red STR7
De meest uitgebreide en mooiste opvouwbare driewieler, fiets en buggy in een!
SmarTrike STR J7 Urban RED 2022!
249,99
SmarTrike
6 in 1 opvouwbare driewieler - Urban Black STR7
De meest uitgebreide en mooiste opvouwbare driewieler, fiets en buggy in een!
SmarTrike STR7 Urban Black 2022!
149,99
SmarTrike

SmarTrike® is vooral bekend van zijn vernieuwende driewielers, maar maakt ook producten als loopfietsen, steps en spullen voor babyverzorging. De driewielers zijn voorzien van hun gepatenteerde Touch Steering™ technologie, waardoor sturen heel soepel en makkelijk gaat.

Meer dan tien jaar geleden heeft SmarTrike® hun eerste driewieler geproduceerd en ze hebben inmiddels tientallen prijswinnende baby-, peuter-, kleuter- en tienerproducten ontworpen voor buiten.  De eerste SmarTrike® die geproduceerd werd was niets minder dan een revolutie. Het was een alles-in-een driewieler die meegroeide met je kindje en alles had wat je wilde en nodig had: hij had comfort en veiligheid en was makkelijk te besturen. Sindsdien heeft SmarTrike® het systeem om makkelijk te sturen verder ontwikkeld en hebben ze hard gewerkt om het nóg makkelijker bestuurbaar te maken en om het intuïtiever te maken. Tegenwoordig is de gepatenteerde Touch Steering™ technologie vloeiend en makkelijk bestuurbaar en is het ontworpen voor aangename ritjes, waardoor kinderen hun zintuigen kunnen stimuleren.

SmarTrike® blijft innoveren en hun producten worden inmiddels in 80 landen verkocht. Ze hebben wereldwijd verschillende prijzen gewonnen voor hun producten. Dingen die zo geweldig gevonden worden aan de SmarTrike®:

  • Hij is geweldig voor de ontwikkeling van je kindje;
  • Hij heeft de gepatenteerde Touch Steering™ technologie waardoor sturen vloeiend en makkelijk is;
  • De overgang van babymodus naar driewielermodus is gemakkelijk;
  • Hij is snel en eenvoudig in elkaar te zetten.