Timmy's Collection

Filters
Timmy's Collection
Parkinlegger Kadermodel Boxkleed - Forest
Parkinlegger Boxkleed van Super kwaliteit.
Timmy's collection Forest Botanical & Gracious
65,00
Timmy's Collection

Op zoek naar stijlvolle collecties met een speelse en vrolijke toets? Dan ben je bij Timmy aan het juiste adres! Enerzijds kan je bij Timmy collecties vinden die eenvoud en klasse uitstralen, waarbij warme aardetinten een zachte en rustgevende cocon creëren zodat je baby zich gekoesterd en veilig voelt. Anderzijds kan je bij Timmy ook terecht als je op zoek bent naar babytextiel met felle kleuren en vrolijke motiefjes.

Ons eigen merk Timmy Collection zag het levenslicht in 1993 en brengt vandaag nog steeds een aantal tijdloze basiscollecties en verfrissende tijdelijke collecties babytextiel.

In een voortdurende zoektocht naar innovatie en vanuit de bekommernis om corporate social responsibility, ontdekte Hoorens NV in 2005 de vele voordelen van bamboetextiel. Timboo was al snel een feit: een hedendaagse, kleurrijke babycollectie volledig op basis van bamboe met een niet te evenaren zachtheid, comfort én milieuvriendelijkheid.

Ook als distributeur bouwt Hoorens op een jarenlange expertise inzake babyproducten en trekken we de kaart van innovatie, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en veiligheid. We zien het bovendien als onze missie om een feilloze service te bieden aan onze klanten en gaan prat op korte leveringstermijnen. Producten van feilloze kwaliteit gaan immers hand in hand met een naadloze dienstverlening.