Trunki

Filters
Geen producten gevonden...
Trunki

Grootse reisspulletjes voor kleine reizigers

Verveling en traantjes tijdens het reizen behoren tot het verleden. Voortaan is er de Trunki, het eerste 'ride-on' kinderreiskoffertje ter wereld, snoozehedz, het heerlijke reisdekentje en reiskussentje, en de leuke reissets om helemaal zelf in te pakken!

Trunki maakt reizen met kinderen heel wat aangenamer. Trunki heeft niet alleen een heel uniek en grappig design, het is ook de enige kinderkoffer waarmee kinderen kunnen rondtoeren of op voortgetrokken kunnen worden wanneer de vermoeidheid toeslaat. Geen pijnlijke voetjes meer, uw kindje kan er op zitten tijdens het wachten en een beetje rondrijden als de verveling toeslaat.

Gebruik je Trunki het hele jaar door: op bezoek bij vriendjes, gaan logeren bij grootouders, een weekendje weg met het gezin of een lange zomervakantie. Kinderen vinden reizen geweldig met een Trunki koffer waarop ze kunnen uitrusten, rondrijden of voortgetrokken worden. Het Trunki concept moedigt kinderen aan om actief deel te nemen aan het reisgebeuren. Ze vinden het leuk om zelf hun Trunki vol te laden met leuke spulletjes voor onderweg. Ze rijden als het ware hun eigen vakantie tegemoet .

De inhoud bedraagt 18 liter, voldoende ruimte voor het opbergen van speelgoed, spelletjes, boeken en reservekleding. De koffers zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof (van hetzelfde materiaal als koffers voor volwassenen). Ze zijn zeer licht van gewicht (1,7kg) en kunnen tot 50 kg dragen. De Trunki koffer voldoet aan de voorschriften voor handbagage. Alle trunkies zijn volledig recycleerbaar.

Veiligheid staat voorop bij Trunki, die zodanig ontworpen werd dat omkantelen voorkomen wordt. De oortjes zijn niet alleen grappig om zien, maar dienen meteen als handgreep waaraan je kind zich kan vasthouden tijdens het rijden. Aanbevolen voor peuters van 3 tot 6 jaar. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.