TULA

Filters
-11%
TULA Babycarrier Tula Explore Tundra
TULA
Babycarrier Tula Explore Tundra
Babycarrier Tula Explore Tundra
Draag je kindje op een gezonde manier. Ook voor u zelf!
Gebruik deze draagzak van 3,5 tot 20 kilo!
179,00 160,00
-50%
TULA Poppen baby carrier Tula Free-to-Grow French Marigold
TULA
Poppen baby carrier Tula Free-to-Grow French Marigold
Tula dollcarrier French Marigold
Draag je pop net als mama
49,90 25,00
TULA
Tula Extender - groeit mee met jouw Tula
Gebruik je Tula draagzak langer met deze Tula zitvlak verbreders. Past op elk Tula model; standaard, toddler en free-to-grow. Haal alles uit je Tula!
30,00
-24%
TULA Babycarrier Tula Baby Paint Palette Draagzak
TULA
Babycarrier Tula Baby Paint Palette Draagzak
Carrier BabyTula Paint Palette
Draag je kindje op een gezonde manier. Ook voor u zelf!
Gebruik deze draagzak van 3,5 tot 20 kilo!
169,90 129,00
TULA

Het verhaal van Tula begint bij twee mensen uit totaal verschillende werelden, Mike uit Vietnam & Ula uit Polen: 

“Mike en ik ontmoetten elkaar in de Verenigde Staten op de universiteit. Vanwege onze contrastrijke achtergrond en persoonlijkheid hadden wij in het begin weinig raakpunten. Maar uitersten trekken elkaar aan... en zo klikte het tussen ons. Ik was volop bezig met de jobmogelijkheden na mijn studies. Mijn man was rustiger en hield van reizen. Ondanks onze verschillen waren wij allebei levensgenieters en dol op reizen. Véél reizen.

Zonder uitgestippeld reisplan trokken we naar Peru. We verlieten de typische toeristenpaden om de échte Zuid-Amerikaanse cultuur aan den lijve te ondervinden. In menig dorp op onze reisweg raakten wij telkens weer onder de indruk van de intieme manier waarop moeders hun jonge kinderen in kleurrijke doeken droegen tijdens hun werk op het veld, hun ambachtelijke bezigheden of de gewone huishoudelijke taken.  Zowel moeder als baby waren gelukkig, want heel dicht bij elkaar, terwijl het werk van elke dag zijn gangetje ging.

Wij reisden door Bolivia, Uruguay en Argentinië en na twee avontuurlijke maanden waren we klaar om naar Brazilië te vliegen, onze laatste halte. Daar en toen, op een caféterras in Buenos Aires, ontdekten wij dat ons gezinnetje-van-twee groter zou worden.

Toen onze dochter geboren was, droegen wij haar in een draagdoek.  Zo ondervonden wij hoe handig het dragen van een baby was en hoeveel plezier dat geeft, zowel aan de baby als aan de ouder. Enkele jaren later werd onze zoon geboren en ontdekten we ergonomische babydraagzakken. Wij hebben toen veel verschillende types draagzakken uitgeprobeerd maar nooit eentje gevonden dat ons compleet tevreden stelde. Daarom lieten wij onze Vietnamese oma een babydraagzak naaien volgens onze eigen, specifieke richtlijnen. Het resultaat was nagenoeg perfect.

Eerst maakten wij babydraagzakken voor vrienden en familieleden. Waar we ook op reis gingen, overal waren onze babydraagzakken blikvangers die de mensen nieuwsgierig maakten. Meer had ik niet nodig om mijn energie en passie doelgericht aan te wenden. Wij zijn nu een vijfkoppig gezin… en wij maken nog steeds babydraagzakken.

Vandaag is het onze levenstaak geworden om het dragen van baby’s wereldwijd te promoten, via kwaliteitsproducten, goede raad en dienstverlening aan jonge ouders. Met één ding voor ogen: een warmere en volmaaktere band tussen zorgverlener en kind!"

 

Welke Tula drager te kiezen?

 

 

Vind de beste babydrager voor jou!

Raadpleeg onze vergelijkingstabel om de verschillende Tula babydragers te ontdekken en de beste optie te vinden voor jou en je baby. 

Tula Baby draagzak

Tula Ring Sling

Tula geweven doek (Woven Wrap)