WubbaNub

Filters
-8%
WubbaNub Speen met Speenknuffel Paard
WubbaNub
Speen met Speenknuffel Paard
Met wubbanub knuffelen en sabbelen tegelijk. het is de meest populaire speen uit de Verenigde Staten! De WubbaNub is een zachte knuffel en een speen in één.
23,95 21,95
-8%
WubbaNub Speen met Speenknuffel  Baby Koe (kalfje )
WubbaNub
Speen met Speenknuffel Baby Koe (kalfje )
Met wubbanub knuffelen en sabbelen tegelijk. het is de meest populaire speen uit de Verenigde Staten! De WubbaNub Speenknuffel beertje is een zachte knuffel en een speen in één.
23,95 21,95
WubbaNub

Ontdek de Wubbanub babyspeen bij DeBabykraam!

Wanneer je een babyspeen gaat kopen is het logisch dat de speen die er niet alleen aantrekkelijk uitziet voor je kindje, maar dat deze ook zeer veilig in gebruik is. Met de  Wubbanub haal je zo’n babyspeen in huis. De Wubbanub kan reeds vanaf de geboorte gebruikt worden en ook prematuren mogen hem vrijwel direct al gebruiken.

Uw baby zo schattig met de wubbanub!

Een Wubbanub bestaat altijd uit de speen zelf, en een knuffel. Dit zorgt er voor dat je kindje met extra veel plezier gebruik zal maken van zijn speentje. Natuurlijk is het gebruik van een Wubbanub volledig veilig. De knuffel van de Wubbanub is namelijk volledig luchtdoorlatend omdat er gebruik wordt gemaakt van een speciale vulling. Dit zorgt er voor dat je kindje niet kan stikken wanneer het mondje of de neus wordt geblokkeerd.

De speen van Philips

Wubbanub gebruikt de kwalitatief zeer goede speen van het merk Philips.
De unieke kwaliteit en veiligheid van de Wubbanub speen wordt hierdoor nog maar eens bewezen. De speen van Philips wordt in de Verenigde Staten in vrijwel alle ziekenhuizen gebruikt. Ook  op veel NICU afdelingen in Nederland wordt deze speen aanbevolen en in vele ziekenhuizen in belgië krijgt u hem zelfs cadeau als u daar bevalt.

Reinigen

De Wubbanub speen én speenknuffels zijn beide goed te reinigen valt. Hij kan in zijn geheel in de magnetron sterilisator worden gestopt. De Wubbanub knuffel kan gewoon in een kussensloop in de wasmachine worden gestopt en gewassen worden. De speen zelf kan vervolgens worden uitgekookt waardoor je kindje steevast kan rekenen op de best mogelijke hygiëne.

Activeert de zuigreflex en BPA-vrij

De Wubbanub is een zeer veelzijdige babyspeen die bijzonder geschikt is voor prematuren. De speenknuffel staat er namelijk om bekend de zuigreflex te activeren. Het spreekt voor zich dat de Wubbanub BPA-vrij is en geen PVC en weekmakers bevat waardoor je er als ouder steeds zeker van kan zijn dat de Wubbanub je kindje precies voorziet van datgene wat hij of zij nodig.

Wubbanub kopen tegen een goede prijs

De unieke voordelen die zijn verbonden aan het in huis halen van een Wubbanub zorgen er voor dat veel mensen al snel denken dat deze uitsluitend kan worden aangekocht tegen een hoge kostprijs of enkel in het ziekenhuis. Dat is evenwel niet het geval, in tegendeel. Wanneer je er voor kiest om een Wubbanub aan te kopen hier bij debabykraam.nl ben je steeds verzekerd van een ORIGINELE en daarmee uitermate kwalitatieve, leuke en bovendien veilige babyspeen die ook nog eens kan worden besteld tegen een lage prijs. Zie je dezelfde originele wubbanub ergens goedkoper? Zeg het ons dan.

Wubbanub-debabykraam-speenknuffels