Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Opvouwbaar potje voor thuis en onderweg en toiletverkleiner 2-in-1 - Premium Teal

Opvouwbaar potje voor thuis en onderweg en toiletverkleiner 2-in-1 - Premium Teal

0 klantervaringen - uw review toevoegen
19,95 21,95
4 op voorraad
Premium teal * NIEUW!!
De Potette Plus 2-1 is zowel potje als toilettrainer in één.
Ideaal potje voor onderweg en vakantie
Inclusief 3 absorberende wegwerpzakjes (biologisch!) en draagzak
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
DeBabykraam Bio en Logisch .. toch?.
 • WIJ ZIJN ER VOOR U!
  We doen 100% ons uiterste best!! CONTACT: Vanuit Nederland : 0031 495711213 Vanuit Belgie : 0032/11757722
 • ZO SNEL MOGELIJKE VERZENDING
  Bestelt u vóór 16:00, dan is uw pakketje in 98% van de gevallen de volgende dag in huis
 • NIET GOED? GELD TERUG
  Ruilen of retourneren kan zonder reden binnen 30 dagen. Lees wel even hoe...
 • VEILIG EN GEMAKKELIJK BETALEN
  Vele betaalmogelijkheden. Allen uiterst veilig. Ook betalen in termijnen nu mogelijk!
Beschrijving
Dit nieuwe potje is de premium upgrade van onze originele 2in1 Potette Plus - Hetzelfde betrouwbare potje met 2 nieuwe functies. Het is nog steeds geweldig om te reizen of om overal mee naar toe te nemen dat je misschien geen toegang hebt tot een sanitaire badkamer. Het is een schoon potje voor uw kind, waar u ook gaat!

* NIEUWE FUNCTIE: verhoogde spatbescherming om morsen te voorkomen.

* NIEUWE FUNCTIE: Gemakkelijk handvatten.

* NIEUWE VERPAKKING: verpakking uit karton.

- Voorgevormd voor het comfort van uw kind.

- Een stevige, gebalanceerde basis helpt uw ​​kind om zich veilig te voelen.

- De pootjes vergrendelen op hun plaats wanneer ze worden geopend.

- Kan plat worden opgeborgen zodat hij in een handtas of luiertas past.

- Antislip, duurzaam en comfortabel.

- Hygiënisch 

- Wordt geleverd met 3 absorberende, lekvrije en gemakkelijk te gebruiken zakjes met absorptiepad. Ze zijn trouwens biologisch afbreekbaar.

- Inclusief opbergzak 

 

Over onze originele 2in1 Potette Plus:

Potette Plus inclusief 3 biologisch afbreekbare opvangzakjes. Voor onderweg en wanneer er geen wc is.


Ken je het? Je bent vijf minuten met je kinderen onderweg om een boodschap te doen en je kleintje roept : ‘Ik moet plassen’. De Potette Plus® 2-1 biedt de oplossing wanneer je geen gebruik wilt maken van vieze openbare toiletten of als er geen wc in de buurt is. Een luier gebruiken terwijl je kleintje moet leren op een potje te plassen, is niet slim. Je kindje gebruikt gewoon zijn eigen Potette Plus®. Als vouwpotje voor onderweg of als toilettrainer op elk toilet.

* Weg met potjes, trainers of verkleiners.

De Potette Plus® is zowel potje als toilettrainer in één. Het potje is gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen op stap of op reis, maar ook voor thuis. Zindelijkheidstraining kan nu ook onderweg.   Schoonmaken en afspoelen is niet nodig door gebruik van wegwerpzakjes. Daarnaast is het potje goed voor het milieu en je portemonnee.

Thuis en onderweg

De Potette Plus® is een vrolijk uitziend reispotje met wegwerpzakjes. Het maakt van de nood een deugd en is makkelijk mee te nemen. Je klapt de poten uit, plaatst het wegwerpzakje met absorberend materiaal erin en laat je kindje zijn behoefte doen. Na gebruik bind je de hendels aan elkaar en gooi je het zakje weg. Je klapt het potje weer op en bergt het op in het zakje dat erbij hoort. De Potette Plus® past als toilettrainer op elk toilet. Je kinderen kunnen in elke openbare gelegenheid gewoon naar de wc, zonder zorgen over hygiëne.

Leuk

Het grote voordeel van de Potette Plus® is dat kinderen het leuk vinden om altijd op hun eigen potje te kunnen gaan. Ook onderweg stimuleer je het zindelijkheidsproces. Met kinderen op stap zonder sanitaire ongelukjes? De Potette Plus® maakt het proces naar zindelijkheid gemakkelijk voor jou en leuk voor je kind.

V
ouwpotje
Het opvouwbare potje is klein en makkelijk mee te nemen naar de speeltuin, een pretpark of op reis. Het biedt zelfs uitkomst tijdens file-rijden. Maar ook thuis in de tuin is de Potette Plus® praktisch. In plaats van onderweg met een jengelend kind aan je been te zoeken naar een fatsoenlijk openbaar toilet, gebruik je de Potette Plus®. Zonder gedoe altijd op het eigen, vertrouwde potje. Een stimulans om te leren op tijd je behoefte te doen.  

Toilettrainer
De Potette Plus® is uit te klappen tot toiletverkleiner. Kinderen die het potje zijn ontgroeid kunnen op deze manier gebruik maken van een openbaar toilet.   Je zet de toilettrainer op de wc-bril en de zijkleppen zorgen ervoor dat je kindje de wc-bril niet aanraakt. De antislipranden voorkomen dat de toilettrainer verschuift.   De Potette Plus® is een Engels ontwerp en in veel landen onmisbaar voor gezinnen op reis. In de Verenigde Staten hebben ouders de Potette Plus® verkozen tot Best Baby Product. Ook in Spanje, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk heeft de Potette Plus® al vele prijzen in de wacht gesleept. Times Online heeft de Potette Plus® opgenomen in de top tien van reisbenodigdheden voor families.

 ---------------------------------------------------------------
Biologische Wegwerpzakjes

De wegwerpzakjes zijn in pakken van 10 stuks verkrijgbaar. Dit patentbeschermd zakje is voorzien van superabsorberende welke met gemak 200 cc opneemt.

De liners zijn 100% biologisch afbreekbaar en absorberen tot 150ml maar ook de geurtjes.
Ze zijn gemakkelijk aan te brengen want je kunt er tot 3 gelijk plaatsen zodat je steeds voorzien bent voor dringende sanitaire stops.

U trekt het wegwerpzakje aan weerszijden over het potje zodat het potje niet vies wordt tijdens het gebruik. Na gebruik haalt u hem eraf, bindt het samen en gooit het weg zoals u normaal gesproken met een luier zou doen.

Prijs van de Potette Biologisch afbreekbare Wegwerpzakjes per 10 st of 30 stuks