Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel @ stuks flesspeen voor Siliconen Borstkolf /fles 3Gen in 3 maten

@ stuks flesspeen voor Siliconen Borstkolf /fles 3Gen in 3 maten

0 klantervaringen - uw review toevoegen
9,99
3 op voorraad
Volledig NIEUW van Haakaa ...
Speen voor Siliconen Borstkolf /fles 3Gen in 3 maten
Per 2 verpakt
Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
DeBabykraam Bio en Logisch voor uw gehele baby-uitzet.
 • GOEDE SERVICE
  We doen 100% voor iedereen ons uiterste best!! CONTACT: Vanuit Nederland : 0031 495711213 Vanuit Belgie : 0032/11757722
 • ZO SNEL MOGELIJKE VERZENDING
  Bestelt u vóór 17:00, dan is uw pakketje in 98% van de gevallen de volgende dag in huis
 • NIET GOED? GELD TERUG
  Ruilen of retourneren kan zonder reden binnen 30 dagen. Lees wel even hoe...
 • VEILIG EN GEMAKKELIJK BETALEN
  Vele betaalmogelijkheden. Allen uiterst veilig. Ook betalen in termijnen nu mogelijk!
Beschrijving

2 stuks silliconen flessppeen wide neck Anti Colic

Deze siliconen anti-koliek flesspenen passen op de Haakaa Generatie 3 borstkolven. Zo maak je van je kolf een handige babyfles! Zowel de spenen als de kolven zijn gemaakt van 100% voedsel veilig silicone, vrij van bpa, pvc en ftalaten. Een zacht en veilig materiaal voor jouw baby dus, en bovendien gemakkelijk voor kleine handjes om vast te houden. Het materiaal is licht en kan niet kapot vallen. Op die manier kan je je kleintje al vroeg toelaten de fles zelf vast te houden als hij dat graag wil. 

De spenen zijn zo ontworpen dat ze op een borst lijken en het drinken ervan niet zo heel erg verschilt van borstvoeding. Elke set bevat 2 spenen. Het anti-koliek-mechanisme zorgt ervoor dat je baby geen lucht hapt tijdens het drinken. 

Onderhoud

Het materiaal is bestand tegen microgolfovens, kokend water en sterilisatoren. Was de speen af na elk gebruik met een zachte borstel, doek of spons. Harde schuursponsen kunnen krassen maken op het oppervlak. Steriliseren doe je met een stoomsterilisator of door de speen 3 à 5 minuten in kokend water onder te dompelen. Gebruik geen bleekmiddelen of sterilisatie-tabletten. Ook UV-sterilisatoren raden we af. Controleer de speen regelmatig op scheurtjes of schade. Bewaar hem niet bij scherpe messen. Bewaar de spenen in een schone, droge en frisse plaats, niet in rechtstreeks zonlicht. Een flesspeen is geen speelgoed. Gebruik het alleen waarvoor het is bedoeld. 

Matentabel

De flesspenen zijn verkrijgbaar in 3 maten, naar gelang de snelheid van de melkstroom. Naarmate je baby ouder wordt, leert hij sneller drinken. Onderstaande maataanduidingen zijn slechts een indicatie want elk kind evolueert op zijn eigen tempo. 

 • Small: 0-3 maanden
 • Medium: 3-6 maanden
 • Large: +6 maanden

Innovatief ontwerp

De borstkolf van Haakaa kan je zelfs gebruiken je terwijl je je baby voedt. Door simpelweg in de flexibele kolf te knijpen en op je borst te plaatsen terwijl je met de borst andere je baby voedt, zuigt de kolf zich vast door middel van een vacuüm. Dit vacuüm activeert, in combinatie met de toeschietreflex gestimuleerd door je drinkende baby, de melktoevoer. Dit is de eenvoudigste kolf die er bestaat (geen losse onderdelen, draden of batterijen) en deze simpele manier van kolven is vooral voor moeders met een grote productie een handig hulpmiddel. Ook om je productie te verhogen is de Haakaa borstkolf een wondermiddel.

-----------------------------------------------------------------------------------------

The Silicone Bottle Anti-Colic Nipple attachment is fully compatible with all Gen. 3 Silicone Bottles, transforming them into a handy baby bottle!

Haakaa Silicone Baby Bottles are made from 100% food grade silicone, which makes them uniquely soft and safe for your baby. They are easy for little hands to hold, and because the silicone is impact resistant, you can teach independence without worrying about breakages.

Features

 • Fully compatible with all Gen. 3 Silicone Bottles.
 • Soft, naturally-shaped silicone nipple designed to closely mimic breastfeeding.
 • Made of 100% food-grade silicone.
 • Dual anti-colic vents prevent unwanted air intake.
 • Available in small and large (variable flow) sizes.
 • Safe in microwaves, boiling water and sterilizers.
 • BPA, PVC and phthalate-free.

Age Guide:

 • Small - 0-3 months
 • Medium - 3-6 months
 • Large (variable flow) - 6 months+

 

Bijzonderheden Geschikt voor 3de generatie kolf en/of fles