Vul hieronder de naam in van de baby wiens lijst u wilt inzien:


 


 

 

LOGIN OUDERS

Waarom uw geboortelijst bij DeBabykraam? 

Wel ….

Wij kunnen je bijstaan met deskundig advies. Indien je dit wenst, maak je best een afspraak. Je krijgt dan een optimale begeleiding bij het opstellen van je geboortelijst. 
 

Nadat je alle spulletjes gekozen hebt registreren wij alles en overhandigen je meteen een overzicht. Deze lijst kun je ook online met foto's bekijken.
 

Wanneer je je geboortelijst aanlegt, wordt deze meteen online gezet. Als ouder kan je hierop inloggen. Van zodra je ons meldt dat je kindje geboren is, krijgen ook je familie en vrienden toegang tot je lijstje. 
 

Bij je online geboortelijst hoort er een unieke mini website die je verder kan personaliseren. De eerste foto's van je baby zijn heel eenvoudig online te plaatsen en direct te zien voor iedereen die JIJ wilt.
De geboortelijst is op elk moment up-to-date, dus je hebt steeds een overzicht van wie welke spulletjes gekocht heeft.
Familie en vrienden kunnen inloggen met de naam en de geboortedatum van je kleine spruit. Naast een geschenkje kiezen, kunnen ze ook een berichtje achterlaten in jullie gastenboek.
 

Na sluiting kunt u deze foto’s en berichten laten inbinden in een mooi, speciaal voor u gemaakt boekje
 

Na het afsluiten van je geboortelijst belonen wij je met een waardebon ter waarde van 10% op het totaal van de aangekochte spulletjes. Dit totaalbedrag blijft tot zeker 1 jaar na de geboorte geldig en hoeft dus niet in één keer besteedt te worden. Bovendien krijgt je kersverse baby een mooie attentie! 
 

Bij ons heeft u geen aankoopverplichting!
* m.u.v speciaal voor u bestelde artikelen, maar dit gaat altijd in overleg.
* Het gebeurt gelukkig zelden, maar het kan gebeuren dat er onverwachts een einde komt aan de zwangerschap. In zo'n geval nemen we zonder zonder enig probleem alle aangeschafte (ongebruikte) spulletjes terug. 

Wij raden aan om het lijstje rond de zesde maand van de zwangerschap samen te stellen. Maak tijdig een afspraak en wij nemen alle tijd voor u.
Ook s’avonds en/of in het weekend. 
 

Het afsluiten van je geboortelijst doe je best een tweetal maanden na de geboorte, maar..... u zegt wanneer de lijst afgesloten wordt.
 

Je kan steeds artikelen toevoegen of verwijderen van je geboortelijst. Een telefoontje of mailtje naar onze winkel volstaat hiervoor!
 

Artikelen van een geboortelijst aankopen kan op verschillende manieren: in één van onze winkels, telefonisch of online. Jouw familie en vrienden kunnen uit je lijstje. Ze kunnen ook altijd rekenen op onze hulp als ze iets lastig vinden. Desgewenst kunnen zij het geschenk meteen meenemen. Ook kunnen geschenken direct door ons naar u, of de schenker verzonden worden.
 

Bij een volledige babyuitzet horen ook wat duurdere artikelen. Om je de kans te geven ook deze artikelen via je geboortelijst te kunnen verkrijgen, kan je geschenkcheques als optie op de lijst zetten. Het bedrag van deze cheque kan de klant dan zelf bepalen. 

En dan……..


Wat zet je eigenlijk op een geboortelijst? 
Zoveel, en Zo weinig als u zelf wilt.
 

De Complete baby-uitzet 
 

Of 
 

Alleen de kraamcadeautjes…….
Veel of weinig, al naar gelang de grootte van uw vriendenkring en dan een beetje meer want…….. u heeft immers geen koopverplichting!

______________________________________________________________________ 

REVIEW:

 
   
  Wij hebben een geboortelijst bij de babykraam liggen en ik ben erover SUPER tevreden! en ze hebben net die leuke spulletjes die ze bij een standaard babywinkel niet hebben en op gebied van prijzen moeten ze zeker niet onderdoen ten opzichte van de grote ketens. De service is ook 10 keer zo goed en je hebt geen aankoopverplichting! Ook mag de lijst zo lang openblijven als je wil. Wij zijn echt super tevreden (en ons dochtertje Nina natuurlijk ook met al die leuke spullen) en ik kan het aan iedereen aanraden!!!!!  

Een zeer tevreden Nina!En leandro......óók erg tevreden...:

canon laatste fotos 383.jpg canon laatste fotos 411.jpg

 

En dan O-bryan, in zijn mum2mum badcape geposeerd:

Moeder sandra: bedankt voor alle leuke spulletjes die ik gekregen heb, vele kusjes O-Bryan
O'bryan, op en top in zijn Mum2Mum hooded towel.