Gebruik code 'babykraam' en ontvang 15% korting op al uw geboortekaartjes!

Online geboortekaartjes bestellen via onze externe website!

Gebruik code 'babykraam' en ontvang 15% korting op al uw geboortekaartjes!Grootste collectie geboortekaartjes in Nederland

In samenwerking met KaartenBij bied debabykraam jou de grootste collectie geboortekaartjes in heel Nederland aan. Ontwerp je eigen geboortekaartje en laat het razendsnel afdrukken en bezorgen. Iedere baby is uniek en natuurlijk hoort daar een prachtig geboortekaartje bij. Houd jij van mooi, uniek, hip en trendy? Dan slaag je zeker in de uitgebreide kaartjes-collectie.
Frisse prints, heldere kleuren en heel veel mogelijkheden om jouw droomkaartje te ontwerpen. Échte creatievellingen kunnen zelfs vanaf een blanco kaartje een geheel eigen ontwerp maken. Maak samen een geboortekaartje dat past bij jullie en het karakter van jullie unieke, kleine wondertje!

Maak nu zelf je eigen kaartje met 15% korting:

 * Keuze uit honderden collecties *
* Grootste collectie geboortekaartjes in Nederland *
* Kies een voorbeeldkaart of maak zelf een uniek ontwerp *
* Bestel een proefdruk voor maar €0,99 *
* Enveloppen kunnen vooruit besteld worden, zodat je ze vast kan schrijven *
* Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag nog op de post! *
* Gebruik de code 'babykraam' bij het afrekenen ...*
* ontvang 15% korting op jouw bestelling *

Broertje zusje
Broertje en zusje
 - Krijg jij er een tweede kanjer bij? Kies dan een vrolijk geboortekaartje uit deze collectie. Speciaal voor broertjes en zusjes.  

Lieve zoete meisjes

Lieve zoete meisjes - Bekijk hier de collectie 'Lieve zoete meisjes' voor een origineel en schattig geboortekaartje. Sierlijke elementen, roze en bloemetjes staan centraal.

 

Stoere vrolijke jongens - Zoek jij stoere jongens geboortekaartjes voor je zoon? Bekijk deze inspirerende collectie en pas de kaartjes aan voor een uniek kaartje.

 

Hoop Geloof en Liefde - Bekijk hier de geboortekaartjes van de collectie ‘Hoop, Geloof en Liefde’ met verschillende symbolen.

 

Sweet Vintage - Bekijk hier de collectie Sweet vintage geboortekaartjes met verschillende klassieke of traditionele ouderwetse vintage stijlen!

 

Scrapbook - Kies uit één van de schattige geboortekaartjes uit de collectie 'Scrapbook'. Voeg je foto toe en pas het kaartje aan voor een uniek ontwerp.

 

Klassiek - Klassieke geboortekaartjes met sierlijke elementen, hartjes, leuke patronen en eigen foto vind je hier! Pas het kaartje aan en creëer een uniek design.

 

Hout - Houd jij van Riviera Maison? Wij hebben hier geboortekaartjes met leuke hout elementen! Pas het kaartje aan naar eigen wens en voeg je eigen foto toe!

 

Urban - Bekijk de ruime collectie aparte geboortekaartjes. Elk kaartje is indien gewenst eenvoudig aan te passen met stoere, grunge of urban elementen.

 

Hollands - Bekijk hier Hollandse geboortekaartjes voor jongens en meisjes met hippe elementen en een uniek design! De kleuren rood, wit en blauw staan centraal.

 

Silhouetten - Bekijk hier het originele design van de collectie 'Silhouetten' dat wat weg heeft van Disney sprookjes als Peter Pan. Pas het aan en creëer een uniek kaartje.

 

Babybirds - Ontwerp hier het geboortekaartje uit de collectie 'Babybirds' helemaal naar jouw smaak

 

Badeendjes - Bekijk hier leuke kleurige geboortekaartjes met badeendjes in verschillende kleuren als roze, blauw of rood! Pas elementen aan zodat je een uniek kaartje maakt.

 

Bird Bee Flower and Tree - Bekijk hier de collectie Bird, bee, flower and tree geboortekaartjes. De designs kunt u zelf uitzoeken en bewerken naar eigen unieke stijl. Ga snel aan de slag!

 

Comics - Kies je favoriete geboortekaartje uit de collectie 'Comics', vol met kleurrijke en vrolijke comic-figuurtjes

 

Covers - Nieuwsgierig hoe jouw baby eruit ziet op de voorkant van een magazine? Bekijk hier dan de geboortekaartjes van de collectie ‘Covers’.

 

Dierentuin - Kies jouw unieke geboortekaartje uit de collectie 'Dierentuin', vol met stoere en knuffelige dieren!

 

Eenvoudig en mooi - Bekijk hier de collectie 'Eenvoudig en mooi' met stijlvolle geboortekaartjes in zachte kleuren.

 

Folklore - Op zoek naar vrolijke geboortekaartjes? Kies dan een geboortekaartje uit de collectie 'Folklore' en pas je kaartje aan naar eigen wens.

 

In het bos - Zie hier leuke geboortekaartjes met elementen uit het bos. Bomen, uilen, hondjes en hartjes staan centraal in deze collectie! Pas het kaartje aan naar wens.

 

Kitsch - Bekijk hier geboortekaartjes van de collectie 'Kitsch' vol met stippen en ruiten patronen.

 

less=more - Bekijk hier de collectie Less=more geboortekaartjes, met verschillende schattige of kleurrijke designs!

 

Letters en beestjes - Bekijk hier de collectie 'Letters en beestjes', vol met de vrolijkste letters en liefste beestjes!

 

Lief en Lollig - Kies hier jouw geboortekaartje uit de collectie 'Lief en Lollig', vol met de liefste geboortekaartjes!

 

Merkverpakkingen - Bekijk hier originele geboortekaartjes met verschillende merkverpakkingen erop.

 

Oosterse geboortekaartjes - Ontwerp je geboortekaartje met Oosterse tinten en Arabische tekens!

 

Overal bloemetjes - Begin met rondneuzen in de collectie geboortekaartjes 'Overal bloemetjes' en maak de geboorte van uw kleine nog fleuriger!

 

Schattig - Zie hier de collectie ‘Schattig’. Geboortekaartjes met vrolijke kleuren en verschillende illustraties!

 

Sweet and Simple - Bekijk hier de collectie Sweet and simple geboortekaartjes met verschillende figuren en zachte kleuren!

 

Vrolijke adoptie - Bij de collectie 'Vrolijke adoptie' vind je lieve en vrolijke geboortekaartjes met daarop unieke foto's afgebeeld.

 

Vrolijke figuren - Kies hier jouw geboortekaartje uit de collectie 'Vrolijke figuren', vol met de kleurrijkste geboortekaartjes!

 

Droomwereld - Neem al je familie, vrienden en kennissen mee naar deze wereld van de dromen. Iedereen zal verlangen naar jouw wondertje met dit originele geboortekaartje.

 

Typografie - Het originele design van de collectie 'Typografie' is heel apart en uniek met veel tekst. Bekijk de kaartjes hier en pas de kaartjes aan naar eigen wens.

 

Zon en maan - Ben jij op zoek naar een vrolijke geboortekaartje? Bekijk dan onze collectie 'Zon en maan'

 

Getekende Klassieke Geboortekaartjes - Bekijk hier de collectie 'Getekende Klassieke Geboortekaartjes'

 

Getekende hippe geboortekaartjes - Ontwerp een hip geboortekaartje uit de collectie 'Getekende hippe geboortekaartjes'

 

Huisje boompje beestje - Bekijk hier vrolijke geboortekaartjes in de collectie 'Huisje,boompje,beestje' met veel kleurrijke elementen. Pas aan en creëer een uniek kaartje.

 

Ingelijst - Veel kleur, een eigen foto toevoegen en het kaartje geheel aanpassen naar eigen stijl vind je hier bij de collectie.

 

Beestenboel - In deze collectie 'Beestenboel' staan veel vrolijke kaartjes met een paar Disney achtige elementen als Bambi. Pas het kaartje aan en creëer zo een uniek kaartje.

 

Barok - De geboortekaartjes van de collectie 'Barok' hebben veel klassieke en sierlijke elementen. Roze en blauw staan centraal! Pas het kaartje aan naar eigen wens.

 

Geinig - Deze collectie geinige geboortekaartjes heet niet voor niets geinig! Hier zal je grappige geboortekaartjes vinden die op elke ontvanger een glimlach zal toveren.

 

Dieren silhouetten - Een uniek design van de collectie 'Dieren silhouetten' met veel vrolijke kleuren en leuke dieren voor een zoon, dochter of meerling.

 

Seizoenen - Dit originele design van de collectie 'Seizoenen' zit vol met leuke ontwerpen voor in de winter, lente, zomer of herfst! Pas het kaartje aan naar eigen stijl.

 

Fantasie - Met het design 'Fantasie' geboortekaartjes neem je al je familie, vrienden en kennissen mee naar een sprookjeswereld waarin jij je prins of prinses voorsteld.

 

Textiel - Bekijk hier de collectie 'Textiel' geboortekaartjes voor een zoon, dochter of tweeling. Je ziet hier veel zachte kleuren, bloemetjes en hartjes.

 

Sjiek de friemel - De collectie 'Sjiek de friemel' is gemaakt voor de liefste en schattigste baby's! Maak het kaartje uniek door het zelf aan te passen en je foto toe te voegen.

 

Fleurig - In deze collectie vind je veel fleurige geboortekaartjes met leuke kleuren en veel bloemen. Pas het kaartje eenvoudig aan voor een uniek concept.

 

Lief - Het design van Lief geboortekaartjes is ontworpen met schattige beestjes, veel kleur en leuke patronen. Maak het kaartje uniek door het zelf aan te passen.

 

Tekeningen - Blij - De vrolijke collectie 'Tekeningen-blij' heeft veel gebruik gemaakt van leuke en blije dieren. Voeg je eigen foto toe om er een persoonlijk kaartje van te maken.

 

Nostalgisch Hip - Bekijk hier de geboortekaartjes met Roodkapje achtige figuren en ouderwetse elementen. Pas het kaartje naar eigen wens aan en creëer zo een uniek kaartje.

 

Broertje zusje - Krijg jij er een tweede kanjer bij? Kies dan een vrolijk geboortekaartje uit deze collectie. Speciaal voor broertjes en zusjes.

 

Tekeningen - Babykamer - Bekijk hier de mooie collectie geboortekaartjes van 'Tekeningen-babykamer' met vrolijke baby's. Pas het kaartje aan om het uniek te maken.

 

Ruitjes en streepjes - Bekijk hier de vrolijke collectie 'Ruitjes en streepjes' geboortekaartjes met veel kleurrijke designs en leuke patronen. Pas aan en creëer een uniek kaartje.

 

Hollands hip - Een hip geboortekaartje vind je in deze hollandse collectie. Pas het kaartje aan naar eigen wens en creëer zo een uniek kaartje.

 

Retro vintage - Geboortekaartjes met ouderwetse elementen en hippie stijl vind je hier! Maak je kaartje uniek door deze zelf aan te passen.

 

Vrolijk - Bekijk hier de collectie 'Vrolijk' geboortekaartjes met leuke vrolijke beestjes, een eigen foto en veel kleur! Pas aan en maak je kaartje uniek.

 

Hip and Trendy - Hippe en trendy geboortekaartjes voor je wondertje! Dit kleurrijke en hippe design valt bij ieder in de smaak. Pas aan, voeg je eigen foto toe en stuur hem op.

 

Stijlvol - Een stijlvol geboortekaartje met bloemen, foto en vrolijke kleuren vind je hier! Pas het kaartje aan en creëer zo een uniek en persoonlijk kaartje.

 

Bijzonder knuffelig - Zoek jij schattige geboortekaartjes met olifantjes, honden en kikkers als knuffeldieren met zachte kleuren? Kijk dan even naar deze collectie 'Knuffelig'.

 

Verpakking - Geboortekaartjes die als verpakking zijn ontworpen met leuke strikjes, stempels, ooievaars en foto's! Pas het kaartje zelf aan voor een uniek geboortekaartje.

 

Beschuit met muisjes - Schattige geboortekaartjes met beschuit met muisjes, strikjes, foto's, en leuke patronen voor je zoon, dochter of tweeling! Pas ze aan voor een uniek kaartje.

 

Doodles - Bekijk hier het design van Doodles met kaders in de vorm van hartjes, sterren en rondjes. Leuke verf elementen maken dit geboortekaartjes origineel.

 

Fris - Bij de collectie 'Fris' geboortekaartjes vind je vrolijke en kleurrijke ontwerpen met leuke afbeeldingen zoals ridders, poppetjes en babyspullen.

 

Fris en Fruitig - Bekijk hier geboortekaartjes met leuke dieren, appels, kersjes en nog veel meer! Alle elementen zijn eenvoudig aan te passen om een uniek kaartje te maken.

 

Kant - Voor geboortekaartjes met zachte kleuren en leuke kant elementen kan je hier kijken! Bekijk onze collectie 'Kant' en pas een kaartje aan naar eigen stijl.

 

Kleurige kaarten - Kijk hier voor vrolijke en kleurrijke geboortekaartjes! Leuke en hippe dieren in een vliegtuig of een onderzeeër zal je terugzien in deze collectie.

 

Knipkunst - Bekijk hier leuke geboortekaartjes van de collectie 'Knipkunst' met hartjes, dieren, luchtballonnen en nog veel meer! Pas het leukste kaartje aan naar wens.

 

Nostalgische geboortekaartjes - Design je eigen ouderwetse geboortekaartje uit de collectie 'Nostalgisch'

 

Trendy - Maak zelf je geboortekaartjes bij de collectie 'Trendy' geboortekaartjes. Kies het leukste kaartje uit en pas deze aan naar eigen wens voor een uniek exemplaar.

 

Handwerk - Bekijk de collectie 'Handwerk' geboortekaartjes met leuke en originele stoffen die gebreid lijken. Pas het kaartje aan voor een uniek geboortekaartje.