Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Nachtlampjes Otti & Finn in mooie cadeauverpakking

Nachtlampjes Otti & Finn in mooie cadeauverpakking

0 klantervaringen - uw review toevoegen
54,95
2 op voorraad
De nachtlampjes van Yumi Yay zijn dé perfecte vriendjes voor je kleintje. Ze geven een hele nacht licht, of dimmen vanzelf na 20 of 40 minuten. Je kan dus kiezen hoe je de nachtlamp van je kindje instelt.
De speelse covertjes zitten per twee in 1 verpakk
Voor 16.00 besteld, direct verzonden
DeBabykraam Bio en Logisch .. toch?.
 • WIJ ZIJN ER VOOR U!
  We doen 100% ons uiterste best!! CONTACT: Vanuit Nederland : 0031 495711213 Vanuit Belgie : 0032/11757722
 • ZO SNEL MOGELIJKE VERZENDING
  Bestelt u vóór 16:00, dan is uw pakketje in 98% van de gevallen de volgende dag in huis
 • NIET GOED? GELD TERUG
  Ruilen of retourneren kan zonder reden binnen 30 dagen. Lees wel even hoe...
 • VEILIG EN GEMAKKELIJK BETALEN
  Vele betaalmogelijkheden. Allen uiterst veilig. Ook betalen in termijnen nu mogelijk!
Beschrijving

Puur Belgische Nachtlampjes

Van idee, tot Yumi yay....

Yumi Yay is een gloednieuw Belgisch merk, bedacht, gegroeid en geboren in Lier, bij Antwerpen. Dat we trots zijn op onze producten is een understatement, maar we zijn nog veel trotser op het verhaal van Yumi Yay als merk.

De nachtlampjes van Yumi Yay geven een hele nacht licht, of dimmen vanzelf na 20 of 40 minuten. De speelse covertjes zitten per twee in 1 verpakking, dus kinderen hebben altijd gezelschap van twee Yumi Yay-vriendjes!

3 REDENEN WAAROM DE NACHTLAMPJES VAN YUMI YAY SUPERVEILIG ZIJN

De nachtlampjes van Yumi Yay zijn speels, kleurrijk, handig en hip. Maar zijn ze ook veilig? Uiteraard! Wij hebben bij het ontwikkelen van de lampjes de hoogste prioriteit gegeven aan veiligheid.

1. led-technologie en draadloos opladen

Het lichtje dat binnenin de nachtlampjes van Yumi Yay zit, schijnt dankzij LED-technologie. Dat wil zeggen dat de nachtlampjes niet opwarmen, als ze branden. Dat maakt dat de lampjes 100% veilig zijn voor je kindje om aan te raken, om vast te houden, om de covertjes te wisselen en om mee rond te lopen. Ze gaan hun handjes niet verbranden, want het lampje heeft gewoon de kamertemperatuur, ongeacht van de sterkte van het licht. Yay!

De lampjes laden bovendien draadloos op. Je plaatst het lampje op het bijgeleverde bamboehouten nestje, zonder kabels of draden. Simpelweg bovenop plaatsen is voldoende voor de batterij om te herladen. Het houten nestje zelf heeft een stroomkabeltje dat gewoon in elk gewoon 220V-stopcontact past.

2. food grade silicone-covertjes

De covertjes van onze dierenvriendjes zijn gemaakt uit food grade silicone, een uiterst veilig materiaal. Food grade silicone is een niet-giftig, ongevaarlijke soort van silicone, die geen enkele schadelijke chemische stof bevat. Geen BPA, geen ftalaten, geen lood of geen latex. Dat maakt food grade silicone een ideaal materiaal om te gebruiken voor voedsel-gerelateerde doeleinden. Veel cake-vormen of herbruikbare diepvrieszakjes zijn gemaakt van food grade silicone.

Wij kozen bewust voor dit ecologische materiaal voor de covertjes, om er zeker van te zijn dat kindjes er 100% veilig mee kunnen spelen en dat er ook geen gevaar is moest er eens nieuwsgierig kleintje sabbelen op dat lekkere oortje van Otti!

3. alle nodige goedkeuringen en meer!

Alle nodige goedkeuringen en meer!Elk product dat je in Europa op de markt brengt, moet verplicht voldoen aan een aantal normen en bijbehorende goedkeuringen. Onze Yumi Yay-nachtlampjes haalde die CE-goedkeuring uiteraard, maar daar lieten we het niet bij. We gingen daarnaast ook specifiek ook op zoek naar de EN71-goedkeuring voor speelgoed, én de  ROHS-richtlijn werd gevolgd.

Daarmee kunnen we overtuigd zeggen: de nachtlampjes van Yumi Yay zijn 100% kidsproof!

YUMI YAY

Wat hebben we als mama of papa altijd te kort? En waarvan willen we liefst altijd maar meer? We geven toe dat ‘slaap’ een juist antwoord had kunnen zijn, maar er is er nog eentje straffer, namelijk: tijd. We hebben het gevoel dat we te vaak aan het haasten zijn en dat we te weinig échte waardevolle wij-momenten hebben met onze kindjes. En dat was de sleutel, dat is wat Yumi Yay voor ouders wil creëren: betekenisvolle momenten, samen met hun kinderen.

Nog even in het grote bed knuffelen. De kleerkast van opa en oma induiken, en je samen met hen verkleden met zijn pet en haar hoed. En als het terug bedtijd was, droeg papa je op zijn rug de trap op. Dat wij-gevoel, die kleine momentjes? Die sla je op als kind en neem je jarenlang mee in je herinneringen tot je zelf uitgroeit tot mama of papa.

Hoe doet Yumi Yay dat precies?

We hebben producten gemaakt die ouders en kinderen dichter bij elkaar brengen. We ontwikkelden nachtlampjes, en zorgden voor herkenbare dieren covertjes. Deze diertjes hebben elk een eigen karaktertje, en zijn net als elk kindje uniek. Daarnaast schreven we een reeks verhaaltjes, waarin de vier Yumi Yay-vriendjes op avontuur gaan. 

Samen vormen de nachtlampjes en de boekjes, dé ideale nice-to-have/nice-to-give producten voor geboortelijstjes, kraamcadeautjes, verjaardagscadeutjes ... ! 

YUMI YAY BLOG