Lorena Canals

Lees meer
Producten loading...
Toon volgende 24 producten
Lorena Canals

LORENA CANALS RUGS4KIDS

Lorena Canals biedt decoratieve tapijten en vloerkleden voor babykamers, kinderkamers en jeugdkamers.

Wij vervaardigen verschillende soorten tapijten:

Katoenen tapijten: een natuurlijk product, machinewasbaar

Onze uitgebreide collectie wasbare tapijten is voor honderd procent vervaardigd uit katoen. De tapijten zijn bijzonder geschikt voor de kinderkamer, want u kunt ze thuis wassen in een gewone wasmachine.
De tapijten beschikken over heel wat kwaliteiten: ze zijn praktisch, voelen prettig aan, met name fris in de zomer en warm in de winter.Onze wasbare tapijten zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen, zoals de 'basics'-collectie met letters, getallen, wolkjes, sterren…
die zeer goed past bij heel wat stoffen, behangpapier, beddengoed, …
U kunt dus naar hartenlust combineren! Onze wasbare tapijten staan uitgestald op verkoopstandaarden zodat u zonder problemen een tapijt kunt kiezen dat perfect in de kinderkamer zal passen.
Wij vervaardigen vloerkleedjes die omkeerbaar zijn of opengewerkt, met een vierkante, ronde of ovale vorm of van verschillende dikte...
Onze collectie wasbare tapijten is trouwens onze populairste collectie (maar wij vervaardigen ook tapijten in acryl, wol en polyester). Wij hebben meer dan honderd verschillende modellen wat betreft kleur en afmetingen, dus de mogelijkheden om gelijk welke kamer in te richten zijn onbegrensd.
Een van de pluspunten van onze tapijten is dat ze bijzonder geschikt zijn voor kinderen die allergisch zijn aan de huisstofmijt, omdat onze tapijten voor honderd procent uit natuurlijk katoen zijn gemaakt en u ze thuis in de machine kunt wassen zoveel u wilt.


Acryl tapijten

Onze collectie acryl tapijten wordt vervaardigd met 'Heat-Set', een acrylvezel van de best beschikbare kwaliteit. De tapijtrug is gemaakt van natuurlijke jute en aan de randen is tapijtband aangebracht.
Het vloerkleed wordt vervaardigd op een weefgetouw. Dankzij de materialen en het productiesysteem kunnen tekeningen worden ontworpen die met andere materialen niet mogelijk zouden zijn.
In onze collectie acryl tapijten is eveneens een breed assortiment kleuren en dessins beschikbaar. Er zijn drie verschillende afmetingen verkrijgbaar: 120 x 160 cm, 140 x 200 cm en 200 x 300 cm.


Onze wollen tapijten zijn met de hand gemaakt.Wollen tapijten

Ze zijn voor honderd procent vervaardigd van natuurlijke wol uit Nieuw-Zeeland. Tijdens het fabricageproces wordt de wol geverfd, waarbij altijd natuurverf wordt gebruikt.
Vervolgens wordt de wol gesneden en geweven en op de tapijtrug aangebracht. Wol wordt al van oudsher gebruikt bij het vervaardigen van tapijten. Vooral het uitzicht en de weerstand zijn aspecten waarover u tevreden zult zijn.
De kwaliteit van een wollen tapijt wordt eveneens gewaarborgd door onze gedetailleerde controles, net als bij onze tapijten van acryl en onze wasbare tapijten.


Voorbeeld van bijlage CATALOG LORENA CANALS.pdf weergeven

Mix collection

Lorena Canals is eveneens bezig met een sociaal project in India om ieder kind het recht op onderwijs te geven.
Lorena Canals engageert zich reeds van in het begin voor verschillende projecten, maar deze is het allerbelangrijkste. 
We werken sinds een aantal jaren samen met Jodh, een publieke school in Sachiyar Baba Haryana in India, waar al meer dan 100 kinderen naar school gaan.Om verder te kunnen helpen aan dit project, heeft Lorena Canals beslist om de nieuwe collectie van wasbare tapijten, genaamd « Mix Collection » te wijden aan het onderwijs voor kinderen in India.
De 6 modellen dragen de naam van één van de vele kinderen die er schoollopen. 
Deze tapijten zijn met de hand gemaakt en zijn van 100% katoen, en ze mogen thuis in je wasmachine gewassen worden. De afmetingen van deze tapijten zijn groter dan de andere (140x200cm) en het katoen is dikker.
De tapijten beschikken over een latex onderlegger die onder het tapijt kan gelegd worden.

Voorbeeld van bijlage Mix Collection - Samples Book_l.pdf weergeven
Voorbeeld van bijlage NEW COLLECTION.pdf weergeven