9 en 10 februari een nieuwe weggeefdag!

9 en 10 februari een nieuwe weggeefdag!

Weer een nieuwe weggeefdag op facebook drukke mama's.

DeBabykraam doet regelmatig mee aan weggeefdag.

Ook al zijn we geen Sinterklaas, geven we toch graag leuke babyspullen weg.

Waarom?

Op de eerste plaats omdat het gewoon hartstikke leuk is om mensen blij te maken. Het geeft voldoening om iemand die je helemaal niet kent stralend naar je te zien lachen. Hier haal ik mijn energie uit om me 10-12 uur per dag voor DeBabykraam in te zetten.

Waarmee ik aankom op de tweede reden om spullen weg te geven.
Want eerlijk is eerlijk: Omdat ik dus geen Sinterklaas ben, doe ik het ook met een reden. De reden is simpelweg overleven. Zorgen dat mijn zaak voldoende klandizie krijgt, om de moordende concurrentie bij te houden en net voldoende te verkopen, om mijn gezin te kunnen onderhouden.

Want inderdaad: meer vraag en verlang ik niet.

Ik wil geen keten uitbouwen. Ik hoef geen vakantiehuis. Ik streef niet naar meer, meer meer ..... Ik ben gelukkig als ik voldoende heb om normaal te leven. Als DeBabykraam gewoon een leuke, kleine onderneming is, en blijft zoals de afgelopen 15 jaren en hopelijk nog 15 meer ...

Waarom heb ik dan meer klanten nodig?

Wel, zoals ik al zei is de concurrentie echt moordend. Sommigen gaan letterlijk over lijken. Enkele willen daadwerkelijk de grootste van het hele internet worden en hopen hardop dat elk klein (web)winkeltje een stille dood sterft. Elk jaar maken ze grote verliezen door gratis te verzenden, gratis alles te laten retourneren, de klant overal hun zin in te geven (ja, sommige klanten zijn echt beesten geworden!) en veel te veel uit te geven aan reclame, om toch vooral maar als enige vindbaar te zijn en dan onder het mom van: 'de winkel van ons allemaal' wat natuurlijk alles behalve waar is. Er zijn slechts enkele individuen die beter worden van dit concept, en dat zijn de ceo's en de geldschieters, die de verliezen gemakkelijk kunnen dragen, omdat ze hun winst gaan pakken zodra ze hun monopoly hebben. Pas dán zullen de prijzen stijgen .... als de klant geen keus meer heeft en dan zullen de miljonairs hun volgende miljoenen op gaan strijken.

Oeps... ik gleed even uit. Wat ik zeggen wilde, is dat de marges van producten steeds lager worden, de kosten voor stockeren, verpakken, verzenden en retouren steeds hoger, de klanten steeds veeleisender enz enz .....

Daarom hebben we meer klanten nodig om hetzelfde te blijven verdienen voor mijn vele uren werk.

En daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Niet perse om te kopen, maar om over ons te vertellen op facebook, instagram ..... het internet. Maak ons 'groot' door positief over DeBabykraam te babbelen!

Ben je nog steeds aan het lezen? Top! Chapeau!

Dus nu dan over weggeefdag:

Hoe vergoot jij je kans om een 'winnaar' te worden?

  1. Verdiep je een klein beetje in ons verhaal en laat zien dat je niet alleen maar wilt 'krijgen'.
  2. Bekijk onze website en kies zorgvuldig wat je graag zou willen krijgen
  3. Geef vervolgens aan wat je wilt krijgen
  4. Probeer zodanig 'op te vallen' dat we het gevoel krijgen dat je een blijvertje bent
  5. Word (echt een) vriend van DeBabykraam door onze FB pagina te liken
  6. Deel onze berichten met je vrienden
  7. Je bericht op facebook, maar OOK HIER plaatsen, verdubbelt je kans!

* Bovenstaande tips zijn geen must om winnaar te worden, maar ik zeg je eerlijk dat het zeker helpt.
De winnaars worden steeds door een onafhankelijk persoon gekozen, maar niemand is ongevoelig voor vriendelijke tekstjes.

Reacties

  1. Milan Milan

    I've been exploring for a little for any high-quality articles
    or weblog posts in this sort of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website.
    Reading this information So i'm satisfied to convey that I have a very
    excellent uncanny feeling I found out exactly what I needed.
    I so much certainly will make certain to don?t disregard this website and provides it a look on a continuing basis. sh (<a href='https://fucking-nude-porn-xsekv.blogspot.com'>fucking-nude-porn-xsekv.blogspot.com</a>)

  2. Agustin Agustin

    Hello! This post couldn't be written any better! Reading this post
    reminds me of my good old room mate! He always kept chatting about this.

    I will forward this write-up to him. Pretty sure
    he will have a good read. Many thanks for sharing! y (<a href="https://fuckingsexynakedpicsqdrvj.blogspot.com">fuckingsexynakedpicsqdrvj.blogspot.com</a>)

  3. Frances Spruijt Frances Spruijt

    Hartelijk dank voor de lieve reacties op mijn blog. Als dank krijgen jullie allen 10 euro korting op een eventuele bestelling, en het dubbele (20 euro) als je de code in komt wisselen in de winkel.
    Stuur mij een berichtje (pb (facebook) of email ([email protected]) of whatsapp (0031652323359) ) om je kortingscode op te vragen.
    TOT ZIENS!!

  4. Sophie Sophie

    Wij doen graag mee voor deze koffer: https://www.debabykraam.nl/3-in-1-reiskoffer-racewagen-rocco.html.
    Zo kan ons zoontje volgende keer naar oma en opa racen als hij nog eens gaat logeren

  5. Marijse Marijse

    Met veel aandacht jouw blog gelezen. Bedankt voor jouw openheid en eerlijkheid. Ook ik maakte me vroeger wel eens schuldig aan het kopen bij de grote ketens en liet me vooral leiden door de goedkope prijzen. Maar op deze manier maken we ons eigen economie stuk, dus ik probeer nu met meer aandacht te kopen bij kleinere, lokale handelaars. Ook moeten we in deze tijden meer stilstaan bij het effect op het milieu. Ik ben blij dat ik de babykraam heb leren kennen. Als alleenstaande mama is mijn budget niet zo heel groot, dus voor de weggeefdag zou je ons een plezier kunnen doen met de oefenbroekjes van zoocchini Safari voor een jongen, aangezien we hier binnenkort starten met potjestraining. Ook de schooltas Giraffe van Fresk is prachtig

  6. Hanne Boelen Hanne Boelen

    Ik ken de babykraam ook van de weggeefdag. Ten eerste vind ik het super dat jullie hieraan willen meedoen. Ten tweede : Wat een fantastische site met super leuke dingen ! Ik heb de site doorgelicht en omggg ik zou zoveel willen aankopen .. Deze week toch iets bestellen ^^ ! Ik vind het super dat jullie rekening houden met het milieu, dat jullie dingen verkopen die biologisch zijn en denken aan fair trade, hier hou ik toch meestal rekening mee bij het aankopen van spullen want dit is wel enorm belangrijk voor mij. Ik ga jullie dan zeker ook aanraden aan anderen zodat ik jullie op deze manier kan helpen. Ik zou nog graag een babynestje aankopen, dus hiervoor doe ik mee. Hoe dan ook, veel succes verder!

  7. Elke Elke

    Waauw wat een mooie spulletjes. Ik leerde het net kennen via de weggeefdag van drukke mama's. Onze dochter van 4 jaar wil al een tijdje zo'n mooi katoenen speelhuis childhome of een tippi tent. Ze is hooggevoelig en dat uit zich snachts in night terrors en vele slapeloze nachten. Zo'n plekke waar ze even kan ontsnappen. Zon tent biedt ook veiligheid en bescherming. Fysieke afscherming ook. Die zou hier enorm van pas komen

  8. Anne De Graaf Anne De Graaf

    Leuk dat jullie meedoen met weggeefdag. Heb jullie recent leren kennen op een infosessies rond borstvoeding. Werd een vraag gesteld rond ergonomische draagsystemen en jullie winkel werd geadviseerd en aangeprezen om te bezoeken met je kindje na de geboorte. Voor weggeefdag zou ik ontzettend blij zijn met een slaapzakje van Ergopouch ( Organon cotton sheeting sleeping bag slaapzak clouddiensten TOG 1.0). Heerlijk slaapzakje dat geborgenheid bied gemaakt van biologische materialen

  9. Hilde Hilde

    Ik kende DeBabykraam niet maar ben blij dat ik je blog las, super eerlijk en open. Laat dat nou net zijn wat deze wereld grotendeels mist. Ik wens je alle succes met DeBabykraam en deel je met plezier. Onee kapoen zou je lij maken met de tipitent. Nog heel veel succes!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.